A Kaspersky vírusirtójával loptak adatokat az NSA-tól orosz hackerek

A hackerek az orosz kormánynak dolgoztak, és kifejezetten titkosított dokumentumokat loptak el.

2017. október 6. 13:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új remény a HDD-knek, rákapcsol az Oculus, trükközik az Intel A Kaspersky-saga folytatódik, kész az új Freemail, lemondott a Samsung-vezér.
Együttműködési megállapodást írt alá az Interpol és a Kaspersky Lab A kiberbűnözés elleni együttműködésről írt alá újabb megállapodást az Interpol és a Kaspersky Lab orosz számítógépes cég - közölte a nemzetközi bűnüldöző szervezet.
Izraeli kémek fedezték fel az orosz vírusírtós adatlopást Izraeli hírszerzők buktatták le a Kaspersky Lab vírusirtó programjával titkos amerikai iratokat megszerző orosz kormányzati hackereket.
Spy Wars avagy hogyan lopnak és másolnak egymástól a hackerek A kifinomult kiberbűnözők már nemcsak az egyszerű felhasználókat vagy a vállalatokat támadják, hanem más hacker csoportokat is annak érdekében, hogy ellopják az áldozatok adatait, a másik csoport eszk...
14 TB-os HDD, fizetés adatokkal, a gamer HDMI kábel titka Lobbizás az olcsóbb nemzetközi hívásokért, gyász az Intelnél, tűz alatt a Kaspersky.
A Kaspersky Lab boltot nyitott Londonban: a vásárlók személyes adataikkal fizettek Egy pop-up üzlet tapasztalatai inspirálták a Kaspersky Lab kiberbiztonsági céget arra, hogy létrehozzon egy olyan pénzt, amelynek alapja a személyes információk és a lakossági vásárlások következő mér...

Az adatainkkal fizethetünk a Kasperskynél Egy pop-up üzlet inspirálta a Kaspersky Labot, hogy létrehozzon egy olyan pénzt, aminek alapja a személyes infók és a vásárlások következő mérföldköve lehet.
Még lehet jelentkezni a Kaspersky online CTF játékára A vetélkedőn etikus hekkerek segítségével hatolnak be ipari rendszerek hálózatába, hogy az ipari létesítmények sebezhetőségét keressék.
Kémkedésbiztos mobilt fejlesztettek az oroszok Orosz állami cégek dolgozóinak tervezte a készüléket a Kaspersky Lab társalapítója.
Hogyan védjük gyermekeinket a virtuális játszótéren? Számtalan veszély leselkedik a tinikre az internet világában. A Kaspersky víruskereső szoftver tanácsadói 7 pontban szedték össze a gyerekekre leselkedő veszélyeket és a lehetséges megoldásokat. Az in...
Németországból kapott dicséretet a Kaspersky Lab Nem várt helyről biztosítottak támogatást az orosz fejlesztőcégnek.
Nem kell a Kaspersky az amerikai kormánynak