Julia Roberts is nevetve végignyomta 10 perc alatt karrierje összes szerepét

Néhol alig bírta nevetés nélkül, de a színésznő csak felidézte összes alakítását a Micsoda Nő!-től Erin Brockovichig James Corden műsorában.

2017. október 6. 13:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Romokban Julia Roberts házassága? Ezzel próbálja magához láncolni férjét A színésznő bármit megtenne, hogy ikrei édesapjával ne jussanak el a válásig.
Parádés videó: Julia Roberts újrajátszotta egész karrierjét 10 percben Egy sokoldalú színésznő, sokoldalú játéka. Ja, és persze James Coden.

Friss hírek
Óriás falitálak bűvöletében Újabb hét műtárggyal gazdagodott a Gyugyi-gyűjtemény.
15 éves a Gödör Klub - születésnapi fesztivál A Gödör Klub szervezői igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy legyen benne minden, ami a Gödör Klub: kiállítás, irodalom, koncertek, kortárs tánc és színház.
Hajmeresztő a Centrál Színházban Krimi-társasjáték Simon Kornéllal a főszerepben.
Szexuálisan zaklatták koncertjén az angol popsztárt - videó Harry Styles lement a közönség közé, valaki pedig megfogta ott, ahol nem kellett volna.
A mai Orbán-beszéd után ismét aktuális lett ez a karikatúra A miniszterelnök mai beszéde után újra eszünkbe jutott Gróf Balázs áprilisi munkája. Mutatjuk.
Lélegzetelállítónak ígérkezik Daniel Day-Lewis búcsúja a színészettől Paul Thomas Anderson és a Radiohead zenésze újra összeállt, hogy méltó zárást adjon egy elképesztő színészi karriernek. Az ötvenes évek divatvilágában játszódó Phantom Thread lesz ugyanis az Oscar-díjas Daniel Day-Lewis utolsó filmszerepe visszavonulása előtt.

Julia Roberts: beképzelt kis kölyök voltam karrierem kezdetén A hamarosan 50 éves színésznő ma már tisztán látja önmagát.
Julia Roberts megrendítő vallomása: Önző voltam! Beképzelt taknyos volt pályája elején ismerte el meglepő őszinteséggel egy interjújában Julia Roberts, amikor felelevenítet­te első botladozó lépéseit a szakmában. Nehéz elhinni a most csupaszív, mos...
Musical készül a Micsoda nő!-ből Jövőre a Broadway egyik színházában mutatják be a legendás film alapján készült musicalt. A zenét Bryan Adams és Jim Vallance írja.

Top hírek:
Celtic Woman az Arénában! NYERJ 2 JEGYET! Celtic Woman Budapest Aréna - 2017. november 10. este 8 óra CELTIC WOMAN - A Nemzetközi Zenei Szenzáció - - 4 millió koncertjegyet adott el 23 országban 6 kontinensen - 10 millió CD / DVD eladás - Platina lemez 9 országban - 10 listavezető album - Hétszeres listavezető a világ zenei művészei között A több platinás nemzetközi zenei szenzáció és 2017-es Grammy jelölt CELTIC WOMAN bejelentette, hogy Budapestre is ellátogatnak a legújabb koncert turnéjuk, a Voices of Angels során a Budapest Arénába 2017.
Marton László mint értékteremtő Radnóti Zsuzsa dramaturg évtizedek óta dolgozik a Vígszínházban. A zaklatási ügy kapcsán született levelét a teljes kép miatt tartotta fontosnak nyilvánosságra hozni a Librariuson. [...] Bővebben!
Újabb sztár hagyta ott a szcientológusokat A Csupasz pisztoly egyik főszereplője is azt mondta, elég volt.
Monica Bellucci még most is gyönyörű, és ezt meg is mutatja Olyan, mintha a színésznő nem tudna öregedni.
Lélegzetelállítónak ígérkezik Daniel Day-Lewis búcsúja a színészettől Paul Thomas Anderson és a Radiohead zenésze újra összeállt, hogy méltó zárást adjon egy elképesztő színészi karriernek. Az ötvenes évek divatvilágában játszódó Phantom Thread lesz ugyanis az Oscar-díjas Daniel Day-Lewis utolsó filmszerepe visszavonulása előtt.
Nem csak a helyszínen nézhetik majd a Chester Bennington-emlékkoncertet A zenekar a neten közvetíti majd az estet.