Újraélesztenék az EU-India szabadkereskedelmi tárgyalásokat

Európai és indiai legfelsőbb döntéshozók kezdtek tárgyalásokat pénteken Újdelhiben a szabadkereskedelmi tárgyalások újrakezdésének lehetőségeiről.

2017. október 6. 13:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezzel a zajjal betegíthették meg az amerikai diplomatákat Kubában Olyan, mintha egy hatalmas csapat tücsök ciripelne, de hallható, hogy elektronikus a zaj.
Oroszország szerint Trump újabb külpolitikai lépése végzetes lehet Ha az Egyesült Államok felmondja az Irán nukleáris programjáról kötött nemzetközi megállapodást, kárt okozna a biztonság légkörének és a nukleáris fegyverek elterjedése elleni fellépésnek - állítja Putyin szóvivője.
Valósággá vált a mesterséges, programozható álcabőr Amerikai tudósok olyan szintetikus bőrt fejlesztettek ki, mint a polipé vagy a tintahalé, amelyik álcázásul a környezetéhez hasonlóra változtatja a felületét, hogy elrejtőzzön.
A főgonosz rejtekhelye miatt tilt be egy sikerfilmet Kambodzsa A problémájuk az, hogy a film ádáz drogbárója egy kambodzsai templomban talál menedéket.
Németország egy történelmi fordulópont kezdetén Az európai integráció legnépesebb, gazdaságilag a legerősebb, politikailag pedig az egyik legmeghatározóbb tagállamaként Németország számára nemcsak az EU keretein belül, de globálisan is komoly tétje van annak, hogy milyen irányba fejlődik tovább a politikája - Németh Bence elemzése.
Vérengzés Ohióban: négy halott, egy sebesült Egy hét éves kisfiú is az áldozatok között van.

Megöltem a kisfiút, mert kukkolta a feleségem - ezt hazudta a gyilkos Három nap után Újdelhiben, egy Rajeev Camp-i ház ágyneműtartójából került elő az elveszettnek hitt hatéves fiú holtteste - írja a Times of India. A rendőrség a 19 éves Rohitot gyanúsítja a gyilkosságg...

Top hírek:
A dánok és a németek meghosszabbítanák a schengeni határellenőrzést Dánia és Németország a közel kétéves engedély november 12-én lejáró hatályát követően kívánja további hat hónappal meghosszabbítani az uniós határokon belüli határellenőrzést a migrációs nyomásra és terrorfenyegetettségre hivatkozva.
Erdogan: Nincs gond az orosz Sz-400-as rakéták megvásárlásával A fegyverek légterük védelméhez kellenek.
Szexuális zaklatással vádolták meg az Amazon Stúdió főnökét is Azonnali hatállyal felfüggesztették csütörtökön az Amazon Stúdió főnökét, miután kiderült, hogy egy televíziós producer szexuális zaklatással vádolta meg. Roy Price ráadásul tudott arról, hogy Harvey Weinstein megerőszakolta az egyik színésznőt, de semmit sem tett.
Belépett a szíriai Idlíb tartományba a török hadsereg első konvoja A művelet része a feszültségcsökkentési megállapodásnak.
Izrael is otthagyja az UNESCO-t Az Egyesült Államok után néhány órával Izrael is lépett.
Vérengzés Ohióban: négy halott, egy sebesült Egy hét éves kisfiú is az áldozatok között van.