Kínos: csak elugrott pisilni - mire visszatért, a kocsija szőrén-szálán eltűnt

Nem kezdődött túl jól a kínai Arany Hét egy asszonynak Hopej tartományban. A nő épp egy hatalmas dugóban állt - ami a nemzeti ünnep alatt nem túl meglepő az országban - amikor rájött a szükség. Mivel a sor maximum centiket haladt, úgy döntött, kiszáll a kocsijából, és gyorsan elszalad pisilni. Megdöbbenésére azonban amire visszatért, a kocsiját már nem találta ott, ahol hagyta - írja a Shanghaiist.

2017. október 6. 14:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Áramütés érte a gólyát Áramütés ért egy magyar gólyát Törökországban. A madár túlélte a balesetet. A férfi, aki korábban felnevelte a gólyát, haza akarja szállítani a lábadozó állatot. Eleknek súlyos sérülései lettek, nem zárható ki, hogy amputálni kell a szárnyát. A madárért több százan fogtak össze, hogy hazahozzák a gólyát.
Ekanem Bálint Emota: Can You Feel The Love Tonight Elton John érzelmes dalával, zongora mögött ülve hatotta meg a zsűrit és a közönséget Ekanem Bálint. Az énekes még egy fájdalmas füllyukasztást is bevállalt a sikerért. A felejthetetlen produkcióért 40 pontot zsebelhetett be.
Első nemzetközi barbecue verseny A jó barbecue pecsenye titka a pácolás és a lassú füstölés, amelyet faszénnel tüzelésű fémhordókban készítenek. A szakszerű barbecue-zás mára komoly tudománnyá nőtte ki magát világszerte, és magyar követői is vannak. Olyannyira, hogy a Borsod megyei Tállyán most rendeztek először olyan versenyt, ahol a barbecue szerelmesei füstölöghettek, hosszú órákon keresztül, mert egy jó barbecue, akár 10 órán keresztül készül.
Bóna: "Czeglédy diákokat lopott meg" Több száz diákot károsított meg Czeglédy Csaba és bűnszervezete azzal, hogy nem fizették ki a nekik járó munkabért. Ezt Bóna Zoltán mondta. A fideszes politikus arról is beszélt, hogy javaslatot nyújtottak be az országgyűlésnek, amelyben kérik a kormányt, hogy segítsen a diákok kifizetésében. ...
Repülő motorokat kapnak a rendőrök Repülő motorokat kapnak a rendőrök Dubajban. A szupergép négy propellerrel emelkedik a levegőbe. Az egyszemélyes rendőrségi motor 64 kilométeres sebességgel tud haladni, illetve repülni. Az oroszországi gyártó már alá is írta a dubaj-i rendőrséggel a szerződést, amit Facebook oldalunkon tettek közzé.
Ámokfutó lövöldözött az egyetemen Lövöldözés volt egy egyetemi koncerten az Egyesült Államokban. Az úgynevezett hazatérést, azaz a végzett hallgatók látogatását ünnepelték a petersburgi egyetemen, amikor verekedés tört ki, és lövöldözni kezdett egy hallgató. Egyelőre keresi a ...

Trump adócsökkentési tervei újabb kihívást jelentenek az aranynak Az arany hét elejei kiugrása, amelyet a geopolitikai kockázatok indokoltak, rövid életűnek bizonyult. Janet Yellen héja jellegű beszéde, amely után a piac nagyobbnak látja a decemberi kamatemelés esél...

Top hírek:
Megható: örökbe fogadta a pár az esküvőjükön trollkodó kóbor kutyát - fotók Örökbe fogadta egy fiatal brazil pár azt a kóbor kutyát, amely besettenkedett az esküvőjükre, majd békésen elaludt a menyasszony fátylán, mialatt az ara és vőlegénye felolvasta házassági fogadalmát.
Szingli és még mindig a szüleivel él Palcsó Tamás A 2005-ös Megasztár ezüstérmese három év után jelentkezik ismét új dalokkal. Palcsó Tomi azt mondja, a tehetségkutató fôdíja, az autó és a lakás biztos sokat jelentett volna számára alig húszévesen, ha megnyeri, de szerinte karrierje szempontjából nincs jelentősége az akkori  helyezésének. Két diplomám van, közgazdasági és egy kommunikációs mesterképzés.
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 25. adás George Clooney újra filmet rendez! Az ˝Egy kis szelet mennyország˝ című filmmel a színész megjárta a fontosabb fesztiválokat, Návai Anikónak pedig mesélt az apaságról, sőt azt is elárulta, zavarja-e a hatalmas érdeklődés, ami a nemrég született gyermekeit veszi körül...
40 ember lakja az aprócska magyar falut, de tele van csodával - Most különösen szép Az ország egyik leggyönyörűbb arborétuma bújik meg itt.
Nem csitulnak a lángok Továbbra is kegyetlenül pusztít az erdőtűz Kaliforniában. Napról napra egyre több embernek kell elhagynia az otthonát. Már 25.000-en élnek menedékhelyeken, és várják, hogy véget érjen minden idők egyik legbrutálisabb kaliforniai erdőtüze. A tűzoltók kétségbeesetten harcolnak a lángokkal, de a szeles időjárás nagyon megnehezíti az oltást.
5 évig fogva tartották a családot Kiszabadították az Afganisztánban öt évvel ezelőtt fogságba esett családot. Joshua Boyle-t és feleségét egy terrorista szervezet rabolta el, és éveken keresztül váltságdíjat kért értük. A fogságban négy gyereke született az asszonynak. Az apa beszélt az átélt borzalmakról, az egyik kislányt megölték a terroristák, a feleségét pedig többször .