Extra processzormagokat osztogatott az AMD

Egyes szerencsés vásárlók Ryzen 5 helyett gyakorlatilag Ryzen 7-eseket kaptak.

2017. október 6. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mire elég az Intel hatmagos Coffee Lake processzora? Megérkeztek az első tesztek, az eredmények alapján pedig árháborúra számíthatunk. Most az AMD-n a sor, hogy árat csökkentsen, és minél hamarabb kihozza a Ryzen második generációját.
Kettővel több lett, maradhat? - Intel Core i7-8700K teszt Túl jól sikerült az AMD Ryzen, ezért idő előtt elkészült a válaszcsapással az Intel. Teszteltük a 8. generációs Core i7 CPU-t, amely tartogat néhány kellemes és kellemetlen meglepetést.
Újdonságok a vénasszonyok nyarában AMD Ryzen processzorokat és rájuk épülő konfigokat, játékos kiegészítőket és sok mást hozott a jó idő.
Brutálisak az Intel Core i9 processzorai De sajnos az áruk is. Úgyhogy az ár/érték arányra kényes vásárlók alighanem maradnak a AMD Ryzen Threadrippernél.
12 nanométeren jönnek a 2018-as AMD termékek A GlobalFoundries a TSMC-hez hasonlóan egy átmeneti node-ot jelentett be, erre épülnek majd a következő generációs Ryzen processzorok is.

Ryzen 3, i5, i3 és Pentium körkép az alsóházban Alsó kategóriás CPU-kat vizsgáló tesztünket kiegészítettük a Pentium G4560-nal is.
Tisztázta a szétszedett Ryzen Threadripperen talált lapkákat az AMD A cég termékmenedzsere elárulta, hogy miben különbözik az asztali verzió az EPYC-től.
Darabokra szedték az AMD csúcsprocesszorát, de nem ajánlott utánozni A Der8auer néven ismert német tuningos nagyon szétkapott egy Ryzen Threadripper 1950X-et
Nagyon jónak ígérkezik az első Raven Ridge APU Alacsony órajelen és Vega grafikával dolgozik a Ryzen 5 2500U, amely jó pontszámokat ért el a méréseken.
ROG Strix GL702ZC: asztali Ryzen notebookban!? Bár a laptopokba szánt Ryzenekre még várnunk kell, az Asus hozott valami jobbat.