Minden, amit tudni kell a Down-szindrómáról

Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.

2017. október 6. 14:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Paula és Paulina - hétköznap 14.45 Ajánló -  Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n!
Felháborító dolgot tettek a nevelők a rossz bölcsissel Botrány egy bölcsődében: egy kétéves fiút kutyapórázzal kötöttek ki a nevelők, mert rossz volt, és meg akarták büntetni. Mindez egy kiránduláson történt a müncheni kisgyerekkel. A Süddeutsche Zeitung által nyilvánosságra hozott fotón az látszik, hogy a gyerek egy oszlophoz van kötve a hózentrógerénél fogva, miközben a többiek egy szabadtéri asztalnál ülnek és esznek.
Benjamin, az ördög ügyésze: munkájával 14 halálos és 5 életfogytiglani ítéletet hoztak A magyar származású Benjamin Ferencz élete jószerével azzal telt, hogy a második világháborús bűnösök semmiképp se úszhassák meg, amit elkövettek. Az immáron 97 éves ügyész rendszeresen látható az ismeretterjesztő csatornákon, de most az ő életéből is dokumentumfilm készült, Az ördög ügyésze: Ben Ferencz rendkívüli világa címmel.
Gödöllői tragédia: szerdán kerül bíróság elé az autóját mentő lány halála Fordulatokat tartogathat a Turay Ida Színház munkatársának halálával végződő gödöllői autós tragédia ügye. A megvádolt férfi ügyvédje szerint a nyomozók roppant felületes munkát végeztek.
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 26. adás Návai Anikónak az Anyám! című film kapcsán a két főszereplő, Jennifer Lawrence és Javier Bardem mesélt a hírnévről. A gyönyörű színésznő beszélt arról, készen áll-e az anyaságra, elárulta, hogyan szokta kipihenni magát a forgatások után, és az is kiderült, milyen tanácsot adna 10 évvel ezelőtti önmagának.
Az 50 milliós játszma - 10. adás 1. rész Isti és Ati izgalmas végjátékot hozott az este, majd a folytatásban Ördög Nóri és párja, Nánási Pál következett, akikért gyerekeik a színfalak mögött izgultak. 

Top hírek:
10-ből 7 magyar elvárja, hogy a munkahelye segítsen pénzt félretenni Az előtakarékoskodással a munkavállaló és a munkáltató is jól jár.
Megállítanak, vagy találékonnyá tesznek: határokról és akadályokról Világbajnok snowboardozó, nagyszerű táncos: Amy Purdy elmesélte, hogy küzdött meg az elé gördülő akadályokkal, és hogy jutott el odáig, ahol ma tart.
Knight Rider: Hasselhoff sztrájkolt a kolléganőjéért Az NBC tévécsatorna 1982-ben bankot robbantott azzal, hogy műsorára tűzte a sármos Michael Knight és négykerekű barátja, a beszélő autó, KITT kalandjait. A sorozat a Knight Rider nevet kapta, és négy éven keresztül, kilencven epizóddal ültette a nézőket a képernyők elé.   A producerek sokáig keresték Michael alakítóját, de az autók castingjára még ennél is több időt fordítottak.
Még a bugyija is kivillant - A sztár merész ruháján te is elámulsz Képeken azok a hírességek, akik átlátszó ruhában mutattak sokat magukból.
Justin Bieber megmutatta, hogyan kell Mexikóban partizni Medence, nők, tequila és kétségbeejtő minőségű fotók!
Kiderült, az agyunk tovább működik a halálunk után Igen, ez azt jelenti, hogy tudatában lehetünk annak, hogy éppen meghalunk.