Két év után emeli árait a Netflix

Utoljára két éve emelt árat az USA-ban és Nagy-Britanniában a legnépszerűbb streamszolgáltató.

2017. október 6. 11:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Netflixre költözhet az F1 A következő szezontól kezdve eddig ismeretlen területre törhet be a száguldó cirkusz: a világ legnagyobb streaming-szolgáltatója, a Netflix nyithat új fejezetet a közvetítések terén.
Szinkronosan is látható lesz a Szívek szállodája 8. szezonja Itthon is láthatjuk a Netflix sorozatát.
Egy hónapot kell még várni a Megtorló-sorozatra A Netflix egy új trailer társaságában jelentette be, hogy mikor számíthatunk a Jon Bernthal főszereplésével készülő Megtorló-sorozatra. Ha az Igazság Ligája-filmet is megnéznéd, sűrű programra készülh...
Olyat kapnak tőlünk, amiben nem fognak csalódni A Netflix is megkereste őket, új sorozatuk viszont a Duna TV-n látható majd. Most arra keresik a választ, hogyan befolyásolja életünket a születésünket övező történelmi háttér. Interjú Cseke Eszterrel...
Jeff Daniels bosszúra készül a Netflix új westernsorozatában Itt az első előzetese a Godless című szériának, amely máris keménynek és nagyon hangulatosnak ígérkezik.
Itt a Stranger Things új évadának utolsó előzetese Október 27-től újra a feje tetejére áll a világ, visszatér a Netflix misztikus sorozata a második évaddal. A utolsó előzetes szintetizátoros zenei aláfestést kapott, és süt róla a nyolcvanas évek hang...

Hét nővér, akik ugyanannak a személynek adják ki magukat Magyarországon moziban lehet megnézni a Netflix legújabb disztópiáját.
Elérhetők rá HDR tartalmak, még sincs az iPhone 8-nak HDR kijelzője Az Apple tisztázta, miért nem szerepel a HDR jelzés az iPhone 8 és a 8 Plus specifikációjában, miközben például a Netflix elérhetővé tette rájuk a HDR tartalmakat. Akkumulátorügyben vizsgálódnak.
Több Netflix-sorozat is látható lesz itthon a tévében A Dreamworks animációs sorozatai láthatóak lesznek idehaza is.
Esik a font és a török líra, gyenge a forint Míg ez a néhány valuta gyengélkedik, a tőzsdék emelkednek, de különösen Amerikában vadultak meg teljesen a befektetők, sokadik napja vesznek, amit érnek. Csúcson a Netflix, az égben a bankok, nálunk i...
Elhalasztották a sorozatgyilkosról szóló sorozat premierjét a Las Vegas-i események miatt "Úgy döntöttünk, nem lenne helyénvaló, ha a The Punisher c. sorozatot a Comic Conon mutatnánk be" közölte az öntörvényű antihősről szóló sorozatot készítő Marvel és Netflix.
Vigyázz, mert egy szexi babysitter lehet a végzeted Mit csinálnak a gyerekvigyázók, ha elaludt a lurkó? A Netflix horrorvígjátéka erre ad választ. Trailer.