Stephen King bohócos horrorja a Burger Kingnek is bejött

Egy német ügynökségnek jutott eszébe egy szuper gerillaakció. 

2017. október 6. 14:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kasszás Erzsi alaposan helybenhagyta Árpa Attilát - Stephen King is büszke lenne rá Balázs Andrea nagyot alakít a Tortúra című előadásban, mely Stephen King regénye alapján készült.
Gyenge idegzetűek jobb, ha elkerülik ezt a falut Stephen King is megirigyelné a helyszínt, ahol élő emberek helyett bábokba botlunk.
120 millió megtekintés három nap alatt - eszement siker az új Star Wars-trailer De még mindig elmarad az új Stephen King-film előzetesének rekordjától.
Újabb Stephen King-könyv kaphat mozis adaptációt Mozifilm lehet a Talizmánból.
A bilincsszex csak a kálvária kezdete volt Stephen King egyik kevésbé ismert regényéből egy feszült, izgalmas horror készült.
Piqué könnyei Egy Stephen King-regény, egy Alfred Hitchcock-film hangulatát idézte a majd százezres Nou Camp ürességtől kongó lelátói előtt lejátszott BarcelonaLas Palmas (most még) spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőz...

Tom Cruise-t lezúzta a gonosz bohóc Stephen King szörnyetege egyszerűen verhetetlen.
A pókfóbiások rémálma: 150 millió pók lepheti el a brit otthonokat A hatalmas rovarok akár hét és fél (!) centisre is megnőhetnek. Ez a horror, nem a Stephen King. 
Gerald's Game - Kritika Öntudatra ébredés Stephen King-módra, avagy megérkezett az év egyik legizzasztóbb horrorfilmje.
Kiderült, mikor tér vissza Stephen King gyerekfaló bohóca Már egy hollywoodi sztárt is megkörnyékeztek a folytatáshoz.
Vértelen gyilkolászás kellett a magyaroknak A Kingsman 2 volt a legnépszerűbb film a hazai mozikban, Stephen King bohóca visszaszorult a második helyre.
Ez a film taszította le trónjáról a Stephen King-horrort A Kingsman: Az aranykör című kémfilmfolytatás taszította le a trónjáról az Az című horrort az észak-amerikai mozis hétvégén - írta a Variety.com.