Másodszor sem érdekli a katalánokat az alkotmánybíróság döntése

Raül Romeva, a katalán kormány külügyi tanácsosa a brit közszolgálati rádiónak adott rövid nyilatkozatában kijelentette: hétfőn a terveknek megfelelően megtartják a parlamenti vitát a függetlenné válásról, mert fontos kérdésről van szó.

2017. október 6. 14:21

A cikk folytatása...Friss hírek
A kormányt tette felelőssé édesanyja haláláért a meggyilkolt újságírónő fia Daphne Caruana Galiziával az autójába rejtett pokolgép végzett.
Pokolgéppel megölt máltai újságíró: nagy a felháborodás, a kormányt és a rendőrséget hibáztatják sokan Az 53 éves Daphne Caruana Galizia korrupcióval vádolta meg a máltai miniszterelnököt és feleségét. Hétfőn az otthona közelében robbantották fel az autóját. A rendőrség tagadja, hogy az újságíró két hete bejelentette volna: fenyegetéseket kapott.
Újabb pofont kapott Trump: a harmadik beutazási tilalmát is elmeszelte egy bíró Egy honolului szövetségi bíró szerint a megjelölt országok nagy része esetében a rendelet nem bizonyítja kellően, hogy az azokból történő beutazás sérti az Egyesült Államok érdekeit. Az Észak-Koreára és Venezuelára vonatkozó korlátozást viszont nem vonta kétségbe.
MI5-főnök: egyre nehezebben felderíthető a terrorveszély A brit biztonsági szolgálatok jelenleg több mint ötszáz aktív elhárítási műveletet folytatnak.
Tovább emelkedett a tunéziai hajóbaleset áldozatainak száma Egy migránsokat szállító bárka ütközött össze egy tunéziai hadihajóval.
MI5: Soha nem volt ekkora a terrorfenyegetettség Nagy-Britanniában A brit terrorelhárítás vezetője szerint elkerülhetetlenül lesznek újabb terrortámadások.

Top hírek:
Egy cseh biztonsági őr megvert két férfit az üzlet előtt Majd én megtanítalak járni! - üvöltötte az őr verés közben a kerekesszékes férfinek.
Lemondott az osztrák kormány Ügyvezető kormányként dolgoznak tovább.
Több mint 3000 péniszt találtak egy hullaházi dolgozónál 10 éven át gyűjtötte a nemi szerveket.
Szmogriadó miatt korlátozzák a forgalmat Olaszországban Az ország északkeleti részén a legszennyezettebb a levegő.
Tiltakoznak a két katalán szakadár vezető őrizetbe vétele miatt A spanyolok szerint viszont jogosan tartják bent őket.
Véres támadás egy keresztelőn, a baba is veszélyben volt Ok nélkül támadt egy férfi az apára - mindent felvett a biztonsági kamera.