Göncz Árpád unokája a Momentumban politizál

Pénteken felavatták a két évvel ezelőtt elhunyt köztársasági elnök szobrát Óbudán, az eseményen Göncz unokája, Benedek Márton a hvg.hu-nak bejelentette, a Momentumban politizál.

2017. október 6. 14:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A politikai apátia ellen szólít fel a Momentum A korrupció, a politikai elnyomás és a politikai apátia elleni fellépésre szólították fel a választókat a Momentum Mozgalom szónokai a szervezet hétfői, a budapesti Szabadság téren az 1956-os forr...
1956 hőseire emlékezünk Az ötvenhatos forradalom évfordulójához kötődő programok vasárnap a Műegyetemnél kezdődnek, majd 23-án folytatódnak a hagyományos zászlófelvonással, délután 3-kor pedig Orbán Viktor miniszterelnök mon...
A Momentum megszabadulna a katonai határvédelemtől A nagykörúti mozgalom nem rég kihirdetett pártprogramjának nem minden elemét kívánta feszegetni a liberális média. Nem véletlenül, hiszen vannak benne egészen elképesztő mondatok is.
Új Egyenlőség-jel - Ki szavazzon a Momentumra? A Momentum joggal törekedhet a politikai palettán a szociálliberális szavazók meghódítására.
Hát persze: a Momentumnak ingyen dolgoznak nemzetközi hírű szakemberek A mikroadományok és a mini-, hordozható, háztetőre szerelhető atomerőművek pártjaként számon tartott Momentum megpróbálja elhitetni velünk, hogy kreatív csapatában vezető reklámügynökségek igazgatói i...
A baloldalon a túlélés a rendező elv Elkészült a nyolc párt, a DK, az Együtt, a Liberálisok, az LMP, a Moma, a Momentum, az MSZP és a PM által a közös ország mozgalom szervezésében kidolgozott új választási törvénytervezet

Üres ígérethalmaz a Momentum programja A balliberális média több meghatározó orgánuma is bírálta a Momentum Mozgalom (MM) vasárnap közzétett programját.
Este 7:59 Orbán Viktor: Magyarország szép, élhető és biztonságos; Volt gyurcsányistával erősít a Momentum; Ferenc pápa: a migránsokat nem állíthatják meg fizikai akadályok. Az este legfontosabb hírei.
Ez a program talán még jobb is, mint az MDF-é Programot hirdetett a Momentum, ahol Jeszenkszy Géza videoüzenetben támogatta a pártot. Nagyobb Magyarországot és minden mást is szeretnének.
Visszaléptek: nem lesz közös ellenzéki tüntetés október 23-án Az LMP után a Momentum és az Együtt is kihátrált Gulyás Mártonék mögül.
A Nemzeti Választási Bizottság nem engedi, hogy bármilyen népszavazás legyen Polt Péterrel kapcsolatban A Momentum három és Vágó Gábor négy kérdése is lepattant az NVB-ről, mehetnek a Kúriához. Például azt szeretnék, hogy a legfőbb ügyész ne legyen újraválasztható, vissza lehessen hívni, és a rokonai ne...
A pincéjét mutogatja, közben egy belvárosi lakásban 'nyomorog' a Momentum A viccpárt körbeturnézta a sajtót a rohadó Rózsa utcai központjával, a Bajcsy-Zsilinszky úti lakásról viszont hallgat.