Íme, a The Evil Within 2 gépigénye

A Bethesda közzétette, hogy milyen géppel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy részesei tudjunk lenni Sebastian kalandjainak a The Evil Within 2-ben. Kevesebb mint egy hét van a megjelenésig, ha kell, addig felturbózhatjuk a vasakat.

2017. október 6. 14:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
The Evil Within 2 - íme az első 11 perc Október 13-án, azaz most pénteken érkezik a The Evil Within 2, így már nem sok választ el a tömény rettegéstől. A következő gameplay trailer a játék első tizenegy percén vezet végig, így aki a vásárlá...
The Evil Within 2 - Megérkezett a gépigény Alig egy hét van már csak hátra a premierig, így a készítők bejelentették a futtatáshoz szükséges hardvereket.
Megjelent a The Evil Within 2 gépigénye Felkerült a netre a The Evil Within 2 hivatalos gépigénye.
The Evil Within 2 - bemutatkozik Theodore atya A saját szemében istennek számító Theodore atya is saját trailert kapott.
The Evil Within 2 - Theodore atya is beköszön Akár még fel is lélegezhetnénk, ha egy olyan sötét erőkkel átitatott városban felbukkanna egy pap, mint amilyen a The Evil Within 2 helyszíne, viszont ahogyan azt már megszokhattuk, itt semmi és senki...
Fél órányi The Evil Within 2 Fél órányi jelenettel jelentkezett a The Evil Within 2.

Félórányi videót kaptunk a The Evil Within 2-ből Jövő hónapban érkezik a horrorjáték, amelyben ismét számos szörnyűséggel kell majd szembenéznie hősünknek.
The Evil Within 2 - Harc az idővel A jövő hónapban érkező játékban nem csak a szörnyekkel gyűlik meg a bajunk hanem az idővel is versenyeznünk kell bizonyos helyzetekben.
Alkalmi társat kap hősünk a The Evil Within 2-ben Alkalmanként egy társ oldalán kalandozhatunk a The Evil Within 2 világában.
Alonso: Hülyén néz ki, hogy Vettelnek több vb-címe van, mint Hamiltonnak A hétvégén, amelyen Sebastian Vettel akár minden esélyét elveszítheti a vb-címre, Fernando Alonso még oda is szúrt egyet a németnek: szerinte sokkal észszerűbb lesz, ha Lewis Hamilton válik négyszeres...
Pozitívan nyilatkozott első megbeszélésükről az Osztrák Néppárt és a szabadságpárt elnöke Rendkívül pozitívnak és kellemesnek nevezte a kormányalakítással megbízott Sebastian Kurz.
Újabb problémás nap Vettelnél Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája problémákkal küszködött a második szabadedzésen, ám bízik benne, hogy szombatra meg tudják oldani őket.Tovább