Itt a passzívan hűtött PlayStation 4

Persze nem hivatalos gépről, szimplán egy modról van szó, viszont működik, és kinézetre is kellemes látványt nyújt.

2017. október 6. 14:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megtanult magyarul a PlayStation 4, és nem ez az egyetlen újdonság Hosszú évek várakozását váltotta a napokban valóra a Sony, az új rendszerszoftvernek hála végre magyar nyelv is beállítható a PlayStation 4 gépeken. Persze ez csak egy újítás a sok közül.
PlayerUnknown's Battlegrounds - tovább tarthat az xboxos konzolexkluzivitás? Ugyan előbb-utóbb biztosan megjelenik PlayStation 4-re is a PlayerUnknown's Battlegrounds, iparági pletykák szerint lehet, hogy a tervezettnél tovább lehet az Xbox One az egyetlen konzol, aho...
Érkezik az új PlayStation VR headset Az újdonság az aktuális modell HDR-rel, valamint a fülhallgatóval kapcsolatos problémáját is megoldja.
Frissül a Playstation VR hardvere Kevesebb lesz a lógó kábel, jobb lesz HDR filmeket nézni.
Rockstar-klasszikusok jönnek PlayStation 4-re A Rockstar eddig is törekedett arra, hogy a klasszikus játékait modern platformokra költöztesse, és ez a jó szokás továbbra is jellemzi a stúdiót. Most újabb négy címről derült ki, hogy nemsokára Play...
Újabb klasszikus Rockstar-játékok jöhetnek PlayStation 4-re A Rockstar kiadásában PS2-re megjelent alkotások közül már több a jelenlegi konzolgenerációra költözött, ezeket pedig hamarosan két GTA rész mellett egy Midnight Club és egy Max Payne epizód is követh...

Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata Az október Games With Gold után a Sony is bemutatta a PlayStation Plus-előfizetőinek kínált ingyenes játékok listáját, ami ezúttal kicsit erősebbnek tűnik. A hajtás után megleshetitek, mit is kaptok!
A Sony nem lát sok lehetőséget a kézikonzolokban Valószínűleg letehetünk egy újabb PlayStation Vita érkezéséről, ugyanis a Sony játékos ágazatának vezetője nem igazán hisz a hordozható játékgépekben.
Ezt a Platinum Trophy-t a polcra is kitehetnéd, de van egy kis bökkenő A világ egyik legmenőbb gamer trófeájával állt elő a PlayStation Australia, de nyilván nem engedik, hogy bárki megnyerje azokat.
Remekül teljesít a PlayStation VR Úgy tűnik, hogy a Sony-nak eddig nagyon megérte beszállni a virtuális valóság őrületbe.
Zseniális Oddworld-téma érkezik PS4-re Az Oddworld: Abe's Oddysee huszadik születésnapja alkalmából egy egészen látványos téma érkezik PlayStation 4-re a Truant Pixel jóvoltából. A dinamikus téma holnaptól, azaz szeptember 22-től érhető el...
Rainbow Six: Siege - ha PlayStation 4-en játszol, semmiképp ne frissítsd! Tönkreteheti a PlayStation 4 merevlemezét a Rainbow Six: Siege legújabb frissítése, úgyhogy ha már letöltöttétek, ne indítsátok el a játékot!