Videó: Erzsébet-táborok - Gyerekek pénzéből jutott a haveroknak

Az MSZP Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének meghallgatását kezdeményezi az Országgyűlés népjóléti bizottságában az Erzsébet-táborok ügyében.

2017. október 6. 14:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ebből tényleg esküvő lesz: II. Erzsébet megteáztatta Harry herceg barátnőjét 18 hónapnyi járás után Harry végre bemutatta Meghan Markle-t a nagyanyjának. Ez pedig elég fontos lépés a kapcsolatukban.
Erősíteni kell a hungarikumok médiamegjelenítését A Hungarikum Bizottságnak jövőre az újabb értékek feltárása mellett egyre nagyobb hangsúlyt kell helyeznie a hungarikumok médiamegjelenítésére, elsősorban a közszolgálati médiában - mondta Lezsák Sánd...
Idén is kapnak 10 ezer forint értékű Erzsébet utalványt a nyugdíjasok - a nap hírei Hatályon kívül helyezte a római-parti védmű part menti nyomvonalát támogató áprilisi határozatát a Fővárosi Közgyűlés. Tovább szigorítaná a büntető-törvénykönyvet a gyermekek védelmében a Fidesz.
A CEU a megállapodás aláírását kéri a kormánytól - a nap hírei Meghosszabbította az úgynevezett CEU-törvényben szabott határidőt az Országgyűlés, az intézmény a megállapodás aláírását kéri a kormánytól. A magyar és a szlovák miniszterelnök jelenlétében tették le ...
Száz éves lett Magyarország legidősebb légtornásza Száz éves lett Picard Erzsébet Elza, Magyarország legidősebb légtornásza, az Eötvös Cirkuszt alapító Eötvös Nándor özvegye.
Országgyűlés: „Harcra fel!” Bőséges elfoglaltság, a szolidabb hagyományoktól eltérően, csütörtökkel is kiegészülve.

Az Országház nem logó Az Országgyűlés Hivatala levetette a sziluettet az egyik blogról.
Ennyi lesz a novemberi nyugdíjprémium Novemberben egyösszegű korrekció jön a törvénynek megfelelően, emellett pedig nyugdíjprémium is lesz, és dolgoznak azon, hogy decemberben Erzsébet-utalványt is kaphassanak az érintettek.
II. Erzsébet újabb fontos ünnepet mondott le Sorra építi le hivatalos kötelezettségeit, most a brit háborús katonaáldozatok emléknapját mondta le.
Matolcsy támogatja a civileket, főleg, ha rokonok Kedden hallgatta meg az Országgyűlés gazdasági bizottsága Matolcsy György jegybankelnököt, akit az ellenzéki képviselők próbáltak megszorongatni. Matolcsy nem értette, miért zavaró, hogy hétszeresére...
Örülnek a nyugdíjkiegészítésnek Várhatóan körülbelül 35 ezer forinttal többet kapnak a nyudíjasok az év végéig. A kormány kétféleképpen egészíti ki a nyugdíjat, a nyugdíjkiegészítést és a nyugdíjprémiumot is még novemberben megkapjá...
A palota, ami nem királyoknak készült - 115 éve ülésezik az Országgyűlés a jelenlegi helyén Az általunk Országháznak hívott épületet méltón sorolják a világ legszebb parlamentjeinek sorába.