Ismét hazudott a CEU

Miközben a Soros György által támogatott CEU diadalittasan jelentette be, hogy megállapodott egy New York állambeli egyetemmel, és elhárultak az akadályai a további működésnek, addig a valóság az, hogy szó sincsen semmiféle megállapodásról

2017. október 6. 15:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sarah Jessica Parker csipkeruhájáért sírva könyörögne Carrie Bradshaw Az Intimissimi üzletnyitóján jelent meg benne a Szex és New York sztárja
Soha nem volt még akkora pánik, mint 30 éve - kell-e újra rettegnünk? Kerek évfordulóhoz érkezett a New York-i tőzsde történetének legnagyobb zuhanása. A fekete hétfőként emlegetett napon, 1987. október 19-én 22 százalékot zuhant a tőzsdeindex.
Soros György hatalmas döntése Soros György több mint 18 milliárd dollárt (4716 milliárd forint) utalt át a vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak.
Dübörög a feldolgozóipar New York-ban Jócskán megverte a várakozásokat a New York-i Fed feldolgozóipari indexe októberben, ezzel 3 éves csúcs környékére emelkedett.
50 éve mutatták be a hippikorszak kultuszművét 1967. október 17-én debütált a New York-i off-Broadway egyik kis színházában a Hair című musical, amelynek filmváltozatát 1979-ben Milos Forman készítette el.
Megtorpedóznák a konzultációt Zúzzák be a nemzeti konzultáció kérdőíveit és kapcsolják le a konzultáció honlapját, ezt követeli a Helsinki Bizottság, mert állítólag megsértették a személyiségi jogaikat. A kormány szerint a Soros G...

A CEU szerint visszalépés, hogy a magyar kormány egy évvel meghosszabbította a rájuk vonatkozó határidőt Az egyetem szerint minden készen áll, hogy a magyar állam megállapodjon New York állammal, ezért nem értik, mire jó Trócsányi miniszter pénteki bejelentése.
Rendőrségi vizsgálat indul Harvey Weinstein ellen A londoni és a New York-i rendőrség is megerősítette, hogy eljárás indul a zaklató producer ellen.
Szerdán jár le a lex CEU első határideje A CEU azt várja, hogy a magyar kormány minél előbb állapodjon meg New York állammal.
Szembenézni magunkkal, bármit is találunk odabent New York-ban forgott a Kispál-feldolgozásáról ismert Surfalone legelső klipje. Premier.
Tom Clancy's Jack Ryan - bemutatták a sorozat első részleteit Az Amazon készít sorozatot a számos Tom Clancy regény főszereplőjeként feltűnő Jack Ryanről, ebből mutattak meg néhány percet a New York Comic-Conon.
Párizsi divathét: fotókon a bizonyíték, hogy a francia sikk verhetetlen Az előzőekben végigmentünk a New York-i, londoni és milánói divathét legjobb pillanatain, most pedig a párizsi van soron.