Ma este végre kipróbálhatja az eddigi legütősebbnek ígérkező Star Wars-játékot videó

Egy látványos videó kíséretében letölthetővé vált a Star Wars Battlefront II többjátékos béta verziója. Bétához híven nem végleges, lehetnek benne hibák, cserébe viszont ingyen letölthető.

2017. október 6. 15:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Star Wars: Battlefront II - Érkezett néhány játékmenet videó A ma induló korai nyílt béta hozzáférés előtt kaptunk pár gameplay részletet a játékból.
Star Wars Battlefront II - kóstolj bele velünk a bétába Holnap elindul a Star Wars Battlefront II nyílt bétáját megelőző kétnapos zárt teszt, így mi is kézbe vesszük a sugárvetőt, és streameljük is az élményeinket.
Nem fogadja Erzsébet királynő Darth Vadert A Star Wars producerei kérvényezték a királyi családnál (aminek két tagja, Harry és Vilmos herceg még a legutóbbi rész forgatására is kilátogatott), hogy hadd forgassák a következő részt a windsori ka...
Nyugi, Luke Skywalker nem fog porgot enni a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik-ben A karaktert játszó Mark Hamill megnyugtatta a rajongókat, akik az új lények testi épségéért aggódtak.
Star Wars: Battlefront II - Palpatine utasítása A legújabb Star Wars: Battlefront II videóban Palpatine egyik utasítását kapja meg hősnőnk.
Star Wars Battlefront II - ez a trailer azonnal meghozta a kedvünket a kampányhoz A DICE-nál nem bonyolították agyon a dolgot, egyszerűen kivették a Battlefront 2 egyik átvezetőjét, és közkinccsé tették önálló trailerként. A hatás így sem marad el.

Nagy dobással térnek vissza a Han Solo-film kirúgott rendezői A Star Wars-előzményre nem voltak elég jók, most ők rendezhetik A mentőexpedíció írójának új könyvéből készített filmet.
Star Wars Battlefront II - ezt kapják az előrendelők Az Electronic Arts nem csupán a Star Wars Battlefront II Arcade módjába engedett betekintést, de azt is részletesen elmesélte, mire számíthatnak az előrendelők.
A Hangya 2 rendezője kéri, hogy adják ki a Star Wars eredeti változatát 1997 óta már csak az első Star Wars egy némileg átalakított verzióját szerezhetjük meg, de Peyton Reed szeretné, ha a Disney előásná a '77-es eredetit is.
A Star Wars univerzum egyik legnagyobb rejtélyére is fény derül majd a Han Solo filmből Na nem arra, hogy hogy lett Jabba ilyen befolyásos, vagy hogy kicsoda Snoke, egy ennél sokkal nagyobb kérdésre kapunk majd választ.
Kanada kormányfője felvett egy Star Wars-os zoknit
Star Wars 8 képek