Ha ez bejön, nem hoz többé kihűlt pizzát a futár

Három cég indít alkalmazást nagyjából egyszerre, hogy megreformálják az ételrendelést. Az első tapasztalok jók kérdés, mit kezdenek majd egymással. A kajarendelés után a teljes futárpiac meghódítása a cél.

2017. október 6. 15:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Lázár vagy Süli tudja jobban, mennyi pénz kell idén a paksi beruházásra? Az orosz hitelből fizetik a számlák nyolcvan százalékát.
És akkor kiderült, nem kell olyan helyre építkezni, amit elönthet a Duna A Fővárosi Közgyűlés kitért a népszavazás elől, a KSH közel 300 ezer forintra mérte a magyar átlagfizetést, Orbán Viktor pedig újra megígérte a nyugdíjasoknak az ajándék Erzsébet-utalványt. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Új építésű lakás, fillérekért a fővárosban? Nem lehetetlen, listán a legolcsóbbak 25 budapesti projekt, ahol bőven félmillió alatt van a négyzetméterár....
10 elképesztően régi fegyver, amiről nem is gondolnád, hogy még mindig használják Miközben a világ nagyhatalmai egyre durvább szuperfegyvereket fejlesztenek, katonáikat van, hogy több mint száz éve hadrendben lévő fegyverektípusokkal látják el. Ennek oka persze részben az, hogy...
Ennyi almát fogyasztunk - egy ábrán egy főre jutő éves almafogyasztás, kilogramm
Lesz-e nyugdíjunk? Megmérettek a magyar nyugdíjpiac szereplői! Az idei Portfolió Öngondoskodás konferencián felsorakoztak a piacvezető intézmények képviselői, és bemutattak négy nyugdíjcélú terméket az öngondoskodáshoz. Vajon melyik nyugdíjcélú megtakarításnak lesz a legnagyobb sikere?

Top hírek:
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
Kezdődik az influenzaszezon Hamarosan kezdődik az influenzaszezon - mondta Bense Tamás háziorvos szombat délelőtt az M1 aktuális csatornán.
Tippeljen, hány kiló zöldség-gyümölcsöt vesz egy magyar Annyit segítünk, hogy több mint 330 milliárd forintot költöttek a háztartások zöldségre és gyümölcsre a múlt évben.
230 éve nyitották meg a budai Várszínházat 1787. október 17-én nyílt meg Budán a Várszínház, a város első állandó színháza.
Ennyit költöttünk zöldségre és gyümölcsre a múlt évben Több mint 330 milliárd forintot költöttek a magyar háztartások zöldségre és gyümölcsre tavaly, mintegy 12 százalékkal többet az azt megelőző évhez képest, ez a napi fogyasztási cikkek éves forgalmának valamivel több mint a tizede - derült ki a GfK Hungária reprezentatív felméréséből, amelyet a Budapesti Nagybani Piac Zrt.
Szmogriadót hirdettek! Egészségtelen lett a levegő Vasárnapig biztos marad a pocsék levegő Nyíregyházán.