Nyerj jegyet a Kaliforniai álom koncertre!

Te is ott lehetsz az év egyik legvarázslatosabbnak ígérkező eseményén, ha velünk játszol!

2017. október 6. 14:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kósa Lajos: A magyarokat összeköti a szabadság szerete Kósa Lajos tárca nélküli miniszter a hétvégén, kaliforniai magyarokkal ünnepelte az 1956-os forradalmat és szabadságharcot
440 millió dollár kártérítést fizethet az Apple Egy amerikai kerületi bíróság szabadalomsértésben mondta ki bűnösnek a kaliforniai konszernt.
Elvis házát, Mary Poppins ernyőjét és John F. Kennedy rádióját is elárverezik Elvis gyerekkori otthonát, Mary Poppins papagájfejes ernyőjét és John F. Kennedy rádióját is elárverezik egy novemberi online aukción, amelyet egy dél-kaliforniai aukciósház szervez.
Egymást ölelve halt meg két eltűnt turista egy kaliforniai sivatagban A fiatal pár holttestére egyikük apja talált rá, aki július óta járta a környéket utánuk kutatva.
A hős kutya, aki nem volt hajlandó magára hagyni a család kecskéit a kaliforniai erdőtűzben Nem engedte, hogy magával vigyék gazdái, és végül sikeresen megvédte a lángoktól a 8 kecskét, és néhány hozzájuk csapódott őzgidát is.
Leégett házak között, autó alatt kuporgó cicát mentettek Kaliforniában - Videóval Rémült macskát találtak a kaliforniai tisztek Sonoma megye egyik kerületében egy autó alatt rejtőzve. A kocsit körül szinte mindent felperzselt a tűz, a macska lábai menekülés közben sérülhettek meg.

Ez az egyik legszomorúbb és legtökéletesebb kép a kaliforniai tűzvészről Semmi sem maradt épen a házból, a környékből, vagy a házban, csak egy képkocka a Kázmér és Hubából.
Nem csitulnak a lángok Továbbra is kegyetlenül pusztít az erdőtűz Kaliforniában. Napról napra egyre több embernek kell elhagynia az otthonát. Már 25.000-en élnek menedékhelyeken, és várják, hogy véget érjen minden idők egyi...
Megfékezhetetlen tűz pusztít Harmincegyre nőtt a halálos áldozatok száma a kaliforniai erdőtűzben. Legalább 20.000 embernek kellett elhagynia otthonát. Sokan az életükért futottak, amikor arra ébredtek, hogy lángol a házuk. A hel...
Konzervatív fiatal vagy? Ezen az egyetemen tuti zaklatni fognak A Berkeley-ben lévő Kaliforniai Egyetemen megkeserítik azon fiatalok életét, akik nem a Demokrata Pártot támogatják vagy bármilyen módon kiállnak Donald Trump mellett.
Űrből is látszik az óriási erdőtűz Már 17-re nőtt a halottak száma a kaliforniai erdőtűzben, ami napok óta egyre nagyobb területeken pusztít. Az amerikai elnök természeti katasztrófa sújtotta területté nyilvánította Kaliforniát, tízezr...
Halálos áldozatok a kaliforniai bozóttűzben Legkevesebb 10 ember meghalt az Egyesült Államok Kalifornia államában pusztító bozóttüzek miatt - tudatták a hatóságok helyi idő szerint hétfőn.