Izmos lesz a Huawei Mate 10 akkuja

A Huawei megerősítette, hogy valóban 4000 mAh-s energiaforrás kerül az új zászlóshajóba.

2017. október 6. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ennyibe kerül a Huawei Mate 10 Lite Kiderült, hogy Európában pontosan mikor és mennyiért lesz vihető a következő zászlóshajó "jóárasított" verziója.
Tényleg hatalmas aksi lesz a Huawei új telefonjában Folyamatosan árulja el a részleteket a Huawei eddigi legnagyobb teljesítményűnek ígérkező telefonjáról. Most például az akkumulátorról volt szó, amely manapság az egyik legfontosabb szempont a mobilo...
Nem egy okostelefon, de azért lencsevégre kapták A Huawei Mate 10 Pro előlapja is lebukhatott két, meglehetősen rossz minőségű kémfelvétel keretében.
Huawei Y7 - a bátyám jobb fej A Huawei Y7 kifejezetten klassz készülék lett, még úgyis, hogy elkövettek egy Huawei Y7 Prime-ot, ami pont azt kínálja változatlan formában, ami az Y7-ből nagyon hiányzik.
Felhőből is sajátot adna felhasználóinak a Huawei A vállalat bejelentette rövidesen induló Huawei Mobile Cloud szolgáltatását.
5 GB ingyenes tárhellyel kezd a Huawei Mobile Cloud Biztonságos adattárolást ígérnek, európai szervereken.

Pénztárcabarát Honor telefon érkezik, már nem is kell sokat várni rá Valamivel több mint egy hét múlva, október 11-én mutatja be a Huawei leaányvállalata a középkategóriás Honor 6X utódját.
A Huawei Mate 10 nem egy okostelefon lesz, annál valami sokkal jobb Merész állításokat fogalmaz meg a Mate 10 most kiadott teaser videójában a Huawei. A gyártó nagyot húzhat az új készülékkel, másrészről viszont most már annyira komoly dolgokat ígér, hogy kihívás les...
Tanulj profin fotózni a Huawei Akadémián Ismert fotósok vezetésével indul a Huawei Akadémia
Körpanorámás kamera a Huawei-től Mindössze 30 grammos, okostelefonra illeszthető, hordozható panorámakamerát dob piacra a mobilgyártó.
Sűrű lesz az október A Pixel 2 és a Huawei Mate 10 mellett a ZTE is megpróbál figyelmet kelteni jövő hónapban, valószínűleg a Nubia Z17 egy variánsával.
Minden fontos kiszivárgott a Huawei idei nagyágyújáról, íme a Mate 10 Előkerült több hivatalosnak dia, melyről közzétévője azt állítja, a Huawei Mate 10-es októberi bemutatójának prezentációjából valók. Sokat elárulnak a gyártó eddigi legjobb mobiljának ígérkező készül...