Elképesztően vágott vissza ez a lány azoknak, akik beszóltak neki

Komoly problémára hívja fel a figyelmet képeivel.

2017. október 6. 15:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Várhidi: Felelőtlenség a SzélesiLőw párosra bízni a válogatottat Az MLSZ gőzerővel keresi Bernd Storck utódát vagy utódait. Van egy olyan forgatókönyv is, miszerint két fiatal magyar edzőt kérnek fel a válogatott irányítására.
Durva: Hujber agressziója elől menekülnie kellett a feleségének? A Story csütörtöki számában ír Hujber Ferenc házasságának válságáról, a színész ellen vádat emeltek, mert állítólag éveken át bezárta, bántalmazta és megalázta a feleségét. A lap szerint Cynthia többször hívott rendőrt, amikor férjével elfajult a vita, és magánvádi eljárást is kezdeményezett. A lap által idézett bírósági papírokból kiderül, hogy többször megütötte, ráncigálta nejét, aki távolságtartási végzést kért Hujber ellen, ám ez sem segített.
Németh Kristófot ellehetetlenítik Elképesztő és megalázó helyzetet élt át Németh Kristóf: szerepelni ment a Játékszínbe, s ott derült ki, már mást tettek a helyére a főnökök. Persze a harc már régebbi keletű közöttük
Jobban hizlal, mint a csoki: 10 étel, amiben brutális mennyiségű a kalória Szerencsére nem kell mindről lemondanod.
25 éves fotó: Így nézett ki akkor a Sztárban sztár énekesnője Izgalmas régi képre bukkantunk.
Katalin ezért szeret hercegnő lenni - Meglepő választ adott a kérdésre Nagyon cukin reagált egyik rajongója kérdésére.

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
Még mindig a nők végzik a házimunka nagy részét Európában - Itthon az egyik legrosszabb a helyzet Európában csak lassan halad a nemek közötti egyenlőségért folytatott harc a legújabb felmérés adatai szerint.
Színesbe borultak a magyar hegyek: ilyet csak évente egyszer látni Nézd meg Mohai Balázs fotóin az ősz páratlan szépségét!
Pszichiáterek szerint Donald Trumpnak nem szabadna kormányoznia: súlyos személyiségzavarral küzdhet Amerikai orvosok szervezkednek az elnök elmozdítása érdekében.
Hullaházban talált rá a családja Istvánra Október elsején, még az eltűnése napján ugrott egy metrószerelvény elé István a Nyugati pályaudvarnál, családját azonban tizenöt nap elteltével sem értesítették a tragédiáról. A hozzátartozók egy közeli hullaházban találtak a férfira.  Ahogy azt megírtuk, a háromgyerekes családapa súlyos skizofrén panaszoktól szenvedett, de a rokonok szerint voltak tiszta pillanatai is.