Fél szemére megvakult, miután egész nap a mobilján játszott

A 21 éves kínai nő minden egyes szabad órájában a játékon függött.

2017. október 6. 15:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Tudatosan élnek "arckifejezésekkel" a kutyák A "bánatoskutya-tekintet" célzott alkalmazása az ember és kutya együttélésének evolúciós eredménye lehet.
Szigorúbb hangnemet ütött meg Spanyolország Katalóniával szemben Tegnap letelt a határidő, amit a spanyol kormány adott a katalán vezetésnek, hogy tisztázzák függetlenségi törekvéseiket.
Habsburg, Ehrlacher, de Vries - színes társaság tesztel a DTM-ben Parc Fermé: Habsburg, Ehrlacher, de Vries - színes társaság tesztel a DTM-ben
Jó hangulatú péntek a K&H-nál: Moodys-felminősítés érkezett Egy nappal az OTP után egy másik magyar bankot is felminősített a Moodys Investors Service: pénteken a K&H bank betéti besorolásaira adott ki új minősítést, mindenekelőtt a pénzintézet eszközminőségének, tőkehelyzetének és nyereségességének javulásával indokolva a döntést. A nemzetközi hitelminősítő pénteken londoni bejelentésében azt is közölték, hogy a bank hosszú és rövid távú, forintban és devizában elhelyezett betétállományának osztályzatait az eddigi Ba1/Not Prime-ról egy fokozattal Baa3/Prime-3-ra javította.
Erről a farmernadrágról beszél ma mindenki A napokban újabb sokkoló designer kreáció söpört végig a neten, ami olyan kihívóra sikerült, hogy talán még Kim Kardashian sem vállalná be!
Nemzeti konzultáció: az LMP hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést A párt szerint egy nem létező dolog miatt költ most tízmilliárd forintot a kormány.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Jobbak a régebbi Samsung telefonok, mint az iPhone 8-ak? Nem akárkik állítják Sokan állítják, hogy az új iPhone-ok a világ legjobb telefonjai. Az egyik legnagyobb fogyasztóvédelmi szervezet, a Consumer Reports tesztelői azonban ezt másképp látják.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Öt év börtönt kapott a Gyurcsány-kormány egykori NBH-s főigazgatója Vesztegetés és államtitoksértés miatt ítélték el első fokon.