Trump széttépné az iráni alkut

Donald Trump arra készül hogy felmondja az Iránnal kötött többpárti egyezményt, amely szerint Teherán korlátozza atomprogramját, cserébe pedig kereskedhet. Jelentések szerint az amerikai elnök tanácsadóival szembemenve akarja összetépni elődje, Barack Obama egyik legfontosabb külpolitikai vívmányát.

2017. október 6. 15:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A cseh Donald Trump elmondta, mire számíthatunk Az ANO mozgalom nem jelent veszélyt a demokráciára, és Európa-párti mozgalom - jelentette ki szombaton este Prágában Andrej Babis, a hétvégi csehországi képviselőházi választások győztes pártjának eln...
Az amerikai elnök a radikális iszlám terrorhoz köti a brit bűnözés növekedését Donald Trump amerikai elnök egy pénteki Twitter-bejegyzésében a radikális iszlám terrorral hozta összefüggésbe az Egyesült Királyságban megnövekedett bűnözést.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Trump beutazási tilalmát megint kidobta egy bíró Egy marylandi szövetségi bíró is felfüggesztette Donald Trump elnöki rendeletét a beutazások korlátozásáról. Egy nappal korábban egy hawaii szövetségi bíró is erről hozott döntést.
Bannon: a lázadás tovább folytatódik 2018-ban Steve Bannon, Donald Trump elnök egykori tanácsadója és a Breitbart News ügyvezető elnöke arra figyelmeztetett, hogy hiba megbízni a Szilícium-völgy uraiban és a washingtoni elitben.
Az Európai Unió bízik Iránban Az Egyesült Államokkal szemben az Európai Unió megbízik Iránban, hogy tiszteletben tartja az atomalkut. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Luxembourgban azt nyilatkozta: Magyarország támo...

Washington egyelőre nem mondja fel az Iránnal kötött egyezményt Washington egyelőre nem mondja fel az Iránnal kötött többhatalmi egyezményt - hangsúlyozta Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete egy vasárnapi interjújában.
De Niro: Trump, nem ülhetsz a padomra! Életműve elismeréseként névtáblával ellátott, saját padot kapott a Hudson River Parkban Robert De Niro. Az Oscar-díjas színész a park sztárvendégektől hemzsegő gáláján köszönte meg az elismerést: mélt...
Donald Trump egy lépésre került a rettegett döntéstől Donald Trump amerikai elnök nem mondta ugyan fel a 2015-ben Iránnal kötött többhatalmi atomalkut, de ennek megtétele csak a szenátustól függ.
Konzervatív fiatal vagy? Ezen az egyetemen tuti zaklatni fognak A Berkeley-ben lévő Kaliforniai Egyetemen megkeserítik azon fiatalok életét, akik nem a Demokrata Pártot támogatják vagy bármilyen módon kiállnak Donald Trump mellett.
Lehet, hogy Donald Trump mégis őrült Pedig majdnem meggyőzött mindenkit, hogy vagy nem az, vagy csak direkt az.
Forbes: Donald Trump úgy kormányozza országát, mintha vállalat volna Donald Trump amerikai elnök úgy kormányozza országát, mintha vállalat volna - írta a Forbes magazin, amelynek munkatársa több mint egyórás interjút készített az elnökkel, ez utóbbi válaszaihoz megjegy...