Többen is rámozdultak a Radiocafé régi frekvenciájára

Két pályázó adott be ajánlatot a hat éve elnémult Radiocafé egykori budapesti rádiós frekvenciájára vonatkozó médiatanácsi pályázaton hétfőn.

2017. október 6. 15:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Paracetamol: gyógyszer vagy méreg? Ki ne kezdett volna már öngyógyszerezésbe, amikor otthon feküdt lázasan? A legtöbb ember ilyenkor a házi patikában található lázcsillapítókhoz nyúl, melyek közül sok paracetamolt tartalmaz. De mi is valójában ez a hatóanyag és mit fontos tudni róla? ...
Letartóztatják a kurd függetlenségi népszavazás szervezőit Egy iraki bíróság elrendelte szerdán a kurdisztáni függetlenségi népszavazást megszervező bizottság elnökének és két tagjának letartóztatását közölte az AFP hírügynökséggel a legfelsőbb bíróság szóvivője. Nem sokkal később a legfelsőbb bíróság közölte: illetéktelen annak eldöntésében, hogy mi legyen a sorsa a központi parlament azon kurd képviselőinek, akik elősegítették a referendum megszervezését, vagy maguk is szavaztak.
Előítélet-bontást tartottak az előbújás napján
Ilyen az ideális magyar pálinka Az ideális magyar pálinka: gyümölcsös az aromája; lágy, harmonikus; közepes alkoholtartalmú (40 fokos); magas alkoholtartalmú (50 fokos); gyomorban tüzet rakó; erős, torkot kaparó; alacsony alkoholtartalmú (30 fokos); A kutatást az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. készítette 18-49 évesek körében, 1000 fő megkérdezésével 2009-ben.
Fényes nappal akartak megerőszakolni egy nőt Az osztrák főváros már nappal sem biztonságos.
Lisztadományt adtak át a Vajdaságban a Magyarok kenyeréhez A Magyarok kenyere program keretében idén a Kárpát-medencéből mintegy 600 tonna búzát gyűjtöttek össze, amelyből 360 tonna liszt készült, és ebből 5 tonna jutott a hajdújárási Poverello Ferences Közhasznú Alapítvány Lurkó Házának, ahol naponta körülbelül 70 gyereket látnak el hangzott el a lisztadomány átadásakor szerdán a vajdasági Hajdújáráson.

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
10 éve jelent meg az In Rainbows, azaz az első mp3-lemez, amiért fizettem is
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erdoan konkrétan elaludt a sajtótájékoztatója közben
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
Elhagyta a felesége Harvey Weinsteint a zaklatási botrány miatt Georgina Chapman szerint megbocsáthatatlan, amit a férje tett.