Simicskó: Hinni kell a nemzetben

2017. október 6. 15:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Lezárult a tippjáték 20. fordulója és a 2 hónapos játék A szombat éjszakai amerikai mérkőzésekkel pont került a profiboksz.hu tippjátéknak idei 20. fordulójának végére. A rendkívül szorosan alakuló felvonásban alain és kozi végzett az első helyen, a
Macron: Két éven belül érezhetők lesznek a reformok hatásai Másfél-két év múlva érezhetők lesznek a reformok hatásai a munkanélküliség csökkenésében.
Kézilabda-BL: Nagy László nélkül pontot vesztett a Veszprém Első pontjait vesztette a Telekom Veszprém Lengyelországban.
Kurz: nem csak egy koalíciós lehetőség van Sebastian Kurz, a vasárnapi ausztriai előrehozott választáson győztes Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöke a voksolás után nyilatkozva nem kötelezte el magát egyetlen koalíciós lehetőség mellett sem.
Ő lehet a Real Madrid legújabb igazolása? Legalábbis a játékos a királyi együttesbe vágyik.
Boldog 2087. szülinapot, Vergilius!

Top hírek:
És akkor a nyugdíjasok megkapják a Fidesztől, amit még Bajnainak köszönhetnek Veszteségesnek tervezték a felcsúti kisvasutat - derült ki a most kiperelt papírokból. A kisboltok belerokkannak a béremelésbe, a nagyok viszont sorra kötik a bérmegállapodást. A kormány még nagyobb járulékcsökkentést ígért, és azt is elmondták, mennyi lesz a nyugdíjprémium. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Napi horoszkóp - október 15 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
A Barcelona nem tett csodát Madridban
Előrehozott parlamenti választás kezdődött Ausztriában Előrehozott parlamenti választás kezdődött vasárnap reggel Ausztriában, a több mint 6,4 millió választásra jogosult közvetve arról is dönt, hogy milyen irányba terelődjön az ország politikája, milyen kormánykoalíció lehet életképes.
Megható: örökbe fogadta a pár az esküvőjükön trollkodó kóbor kutyát - fotók Örökbe fogadta egy fiatal brazil pár azt a kóbor kutyát, amely besettenkedett az esküvőjükre, majd békésen elaludt a menyasszony fátylán, mialatt az ara és vőlegénye felolvasta házassági fogadalmát.
Letették a Karcagi Rendőrkapitányság új épületének alapkövét Letették a karcagi rendőrkapitányság új épületének alapkövét pénteken, a csaknem egymilliárd forintos beruházás befejezése a jövő év elején várható - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.