Macron: a tüntetők hagyják abba az átkozott pusztítást

Nyers stílusban válaszolt Macron az ellene tüntető szakszervezeteknek. Nem maradt el a felháborodás.

2017. október 6. 15:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Macron figyelmeztette a briteket a Brexit kapcsán A francia elnök szerint a brit üzleti szektor csak akkor férhet hozzá maradéktalanul a brit EU-tagság megszűnése után is az Európai Unió egységes belső piacához, ha Nagy-Britannia az ehhez kötődő szab...
Macron: Franciaországnak szüksége van Németországra az európai reformokhoz Emmanuel Macron francia elnök pénteken jelezte, hogy Franciaországnak szüksége van Németországra Európa megreformálásához.
Macron: Ha a City akar maradni a pénzügyi központ, akkor fizessenek az uniós költségvetésbe Nincs helye megkülönböztetett hozzáférésnek az egységes belső piachoz - közölte Macron.
A francia elnök kölcsönadja a briteknek a világ egyik legrégibb képregényét Macron Theresa Mayt a brit történelem egyik legfontosabb műkincsével lepi meg.
Vizsgálat indult Macron pártja nemzetgyűlési frakcióvezetője gyanús ügyében Az egyik legnevesebb francia pénzügyi vizsgálóbírót, Renaud Van Ruymbeke-t bízta meg a párizsi ügyészség Emmanuel Macron francia elnök pártja, a Köztársaság lendületben (LREM) parlamenti frakcióvezető...
Összefog Merkel és Macron: együtt olvasnak be Trumpnak Világnézetek harcába torkollhat a jövő heti davosi fórum.

Macron a világörökség részévé tenné a bagettet, lobbizni fog az ENSZ-nél Az olaszoktól vették az ötletet, miután a világörökség részévé vált a nápolyi pizzasütés.
Macron is levédetné az ENSZ-ben a bagettet Tavaly decemberben nyilatkozta a francia pékszövetség elnöke, Dominique Anract, hogy világörökséggé nyilváníttatná a ropogós héjú hosszúkás francia kenyeret, a bagettet.
Macron és Kurz is örül a németországi fejleményeknek A német koalíciós megállapodás-tervezet előirányozza az euróövezet megerősítését és megreformálását Franciaországgal együtt, hogy ellenállóbbá váljanak a válságokkal szemben. A francia elnök és az osz...
Macron megoldása a menekültválságra: megszüntetni a szűk keresztmetszeteket
Megosztja a franciákat az álhírellenes törvény ügye Veszélybe kerülhet a szólás- és a sajtószabadság Franciaországban. Erre figyelmeztetnek napok óta francia újságírók és elemzők azt követően, hogy Emmanuel Macron államfő bejelentette: törvénnyel akar ...
Itt a legújabb, beteges cenzúraőrület! A bukott szocialista gazdasági miniszterből politikailag nehezen meghatározható francia elnökké lett Emmanuel Macron legújabb abszurd ötlete: törvénnyel üldözni az álhíreket.