Mennyi pluszpénzt kap a nyugdíjához novemberben? Kiszámoltuk

Egy átlagos nyugdíjas több tízezer forintra számíthat, nem annyira a gazdaság valós teljesítményének köszönhetően, inkább azért, mert a kormány ügyesen tervezett.

2017. október 6. 15:27

A cikk folytatása...Friss hírek
A 20. századi magyar történelem legnagyszerűbb eseménye az 1956-os forradalom A 20. századi magyar történelem legnagyszerűbb eseménye az 1956-os forradalom - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője vasárnap Szentesen.
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint
Az Egyesült Államok legköltségesebb kormányzóválasztása lesz Illinois államban Milliárdosok versengése lesz a kormányzóválasztás 2018-ban Illinois államban.
Csökkent a Daimler nyeresége Emelkedő árbevétel mellett csökkent a Daimler nyeresége a harmadik negyedévben, miután a károsanyag-kibocsátási botrányban érintett járművei javítási költségei és más egyéb egyszeri tételek több száz millió euróval rontották eredményét.
Jövő év májusától működik az országos jégkár-mérséklő rendszer Jövő év májusától működik majd az országos jégkár-mérséklő rendszer, amelynek következtében több tízmilliárd forint megtakarítás érhető el évente csak a mezőgazdaságban - közölte a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára pénteken Karcagon.
Európai együttműködési projektek támogatása, 2018 / EACEA 32/2017 Ez a felhívás a Kreatív Európa program (2014-2020) létrehozásáról szóló, 2013. december 11-i 1295/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeleten és annak 2014. június 27-i helyesbítésén (a továbbiakban: a rendelet) alapul.

Top hírek:
Az alkohol már nem menő - erre költenek a mai fiatalok Új divat hódít a bulizás helyett a diákok körében.
Kiadták a riasztást: óriási eső jön Gyakorlatilag az országban mindenhol esőt várnak.
Ahol már az alamizsnát is bankkártyával fizetik Teljesen eltűnhet a készpénz a következő évtized végére Svédországban, a központi bank pedig már az e-korona bevezetését latolgatja. India most indul el ezen az úton.
Íme, a nyugdíjas, aki után nem győznek fizetni a cégek A NAV 11 milliárd forintot szedett be támogató eljárásokban
A pénz sem segít - elkeseredett posztban ír a magyar egyészségügyről Náray Tamás A neves divattervezőnek egy idős rokona sérült meg, az ő kálváriáját írta le.
Veszélyben a V4 egysége? Kifelé kacsintgat a magyar kormány egyik barátja Az új cseh miniszterelnök szerint országának új partnerek kellenek a V4-eken kívül is.