Mire elég az Intel hatmagos Coffee Lake processzora?

Megérkeztek az első tesztek, az eredmények alapján pedig árháborúra számíthatunk. Most az AMD-n a sor, hogy árat csökkentsen, és minél hamarabb kihozza a Ryzen második generációját.

2017. október 6. 14:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Akár működhetne is a Coffee Lake a Z270-es alaplapokban Legalábbis az ASUS szerint, de az Intel valahogy megakadályozza a kompatibilitást.
Ingyen játékokkal adná el a régi Core i7-eseket az Intel A hamarosan megjelenő Assassin's Creed is járhat a processzorok mellé.
Jön a HDR az Intel grafikus vezérlőihez A vállalat most októberben tervezi az ehhez szükséges meghajtókat és egyéb szoftvereket biztosítani.
Előkerült az első Intel B360-as alaplap A SuperMicro C7B360-CB-M felbukkanása miatt lehet reménykedni, talán hamarabb jönnek a B360-as alaplapok.
Coffee Lake-S processzorral épített notebookokat a Clevo Ezek az első asztaligép-helyettesítő masinák ezzel a központi egységgel.
Mit jelenthet az Intel Vega Inside felirata? A WCCFtech már az AMD Vega architektúráját sejti mögötte, de a megfejtés ennél sokkal egyszerűbb.

Fegyverről mintázott memóriákat hoz az Apacer Az új DDR4-es modulok és csomagot akármilyen Intel vagy AMD platformmal üzemképesek.
Segít a G.Skill, ha RAM-ot vennél a Coffee Lake CPU mellé Új DDR4-es memóriákkal kíséri a G.Skill az Intel nyolcadik-generációs processzorait.
7,45 GHz-nél tart a Core i7-8700K Rég volt, hogy Intel Core processzorral hasonló mutatványt sikerült valakinek elérnie.
Kettővel több lett, maradhat? - Intel Core i7-8700K teszt Túl jól sikerült az AMD Ryzen, ezért idő előtt elkészült a válaszcsapással az Intel. Teszteltük a 8. generációs Core i7 CPU-t, amely tartogat néhány kellemes és kellemetlen meglepetést.
Menetrendszerűen megskalpolták az Intel Core i7-8700K-t A Coffee Lake kódnevű lapka és a fémkupak között a szokásos paszta található.
Más lábkiosztást használ a Coffee Lake a korábbi generációkhoz képest Dacára az ismerős tokozásnak, ez lehetetlenné teszi a működést a korábbi lapokban.