Trump felboríthatja az atomfegyverek sorsát mi lesz így?

Aggódnak, hogy mi lesz iráni atomalkuval, Trump bekavarhat.

2017. október 6. 15:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Trump csattanós pofont osztott az abortuszpártiaknak Az Egyesült Államok képviselőháza elfogadta azt a törvényt, amely betiltja a 20 hetes terhesség utáni abortuszokat.
Korábban támadta, de fenntarthatja az iráni atommegállapodást Trump James Mattis amerikai védelmi miniszter szerint az Egyesült Államok nemzetbiztonsági érdeke az Iránnal kötött nukleáris megállapodás fenntartása. A tárcavezető a szenátus fegyveres erőkkel...
Egy amerikai tanárnő remélte, Trump-szavazókat öltek meg Las Vegasban A tanárnő a Las Vegas-i lövöldözésre reagálva írta bicskanyitogató bejegyzését.
Trump időpocsékolásnak tartja az Észak-Koreával való tárgyalási próbálkozást Donald Trump amerikai elnök időpocsékolásnak tartja, hogy külügyminisztere megpróbál tárgyalni Észak-Koreával.
Lemondott Trump egészségügyi minisztere, miután az adófizetők pénzén utazgatott Tom Price, aki a Fehér Ház engedélyével katonai gépekkel repülte körbe a világot, az első miniszter, aki elhagyja a Trump-kormányt.
Donald Trump november elején öt ázsiai országot keres fel Donald Trump amerikai elnök november 3-tól ázsiai körutat tesz, amelynek keretében Japánban, Dél-Koreában, Kínában, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken tárgyal majd.

Kis pluszban az amerikai részvényindexek A vártnál jobb második negyedéves amerikai GDP-adatnak, illetve a Trump kormánya által tegnap nyilvánosságra hozott adóreform-tervezetnek köszönhetően emelkedéssel indították a csütörtöki kereskedést....
Nagyszabású adócsökkentést tervez az amerikai elnök Az elmúlt évtizedek legnagyobb adócsökkentési tervét vázolta fel szerdán Donald Trump amerikai elnök
Trump utasítása ellenére sem szavazzák meg a republikánusok az Obamacare kinyírását Pedig az elnök szerint ez lett volna a legfontosabb faladat.
Phenjan hadüzenettel vádolja Washingtont Phenjan azzal vádolja Washingtont, hogy Donald Trump amerikai elnök háborút hirdetett Észak-Korea ellen
Összefogott egy sportág Trump ellen Erősödik az amerikaifutball-bajnokság (NFL) játékosainak titakozása Donald Trump elnöknek a sportolókkal szembeni hétvégi bírálatai után.
Észak-koreai külügyminiszter: Trump értelmi fogyatékos és nagyzási hóbortban szenved Folytatódott az üzengetés Észak-Korea és az Egyesült Államok között, most az észak-koreai külügyminiszter szónokolt az ENSZ-ben New Yorkban.