Fable játékok csatlakoztak az Xbox One-on játszható Xbox 360 játékok listájához

Szerepjátékos napot tartott a Microsoft: egyik kedvenc RPG sorozatunk 2 része is átkerült a jelenlegi generációs Xbox konzolra.

2017. október 6. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
2018 elején jön a Fear Effect Sedna A Sushee csapata bejelentette, hogy a Fear Effect folytatása a jövő év elején landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on, ami viszont friss hír, hogy a felülnézetes anyag végül Nintendo Switch-en is tisztelet...
Dead Rising 4 - Akár Capcom hősök is lehetünk a játékban Az új frissítés nem csak az Xbox One és a PC tulajok számára lesz elérhető, hanem PlayStation 4-en is kipróbálhatjuk.
Ilyen Mozdulj Gamer programok várnak az Xbox One PlayIT Show-n A Chio Mozdulj Gamer mozgalom ismét elhozza a legizgalmasabb sportprogramokat, hogy ne csak a kockulásról szóljon a hétvége.
Újabb Fable epizódok játszhatók Xbox One-on Jó hírrel szolgált a Microsoft a nap folyamán egy Twitter-bejegyzésben. Immár a teljes Fable sorozat játszható Xbox One-on is, a konzol visszafelé kompatibilitásának köszönhetően.
Friss kedvcsinálók az Assassin's Creed: Originshez Bő három hét múlva megérkezik az Assassin's Creed: Origins, így a Ubisoft is bátrabban szórja a friss látnivalókat. Három előzetes és némi gameplay jutott mára, illetve a játékkal együtt érkező Xbox O...
PlayerUnknown's Battlegrounds - tovább tarthat az xboxos konzolexkluzivitás? Ugyan előbb-utóbb biztosan megjelenik PlayStation 4-re is a PlayerUnknown's Battlegrounds, iparági pletykák szerint lehet, hogy a tervezettnél tovább lehet az Xbox One az egyetlen konzol, aho...

Xbox One - már tesztelik a játékajándékozást Hamarosan másoknak is vásárolhatunk játékokat, és ezt néhány játékos már most kipróbálhatja. Viszont rögtön felmerült egy aggály.
PlayerUnknown's Battlegrounds - Az Xbox verzió után jöhet a PS4 kiadás Az Xbox One változat a tervek szerint még idén megjelenik, miközben a fejlesztők már egyéb konzolgyártókkal tárgyalnak.
Cuphead - trailerrel ünnepeljük a premiert A Studio MDHR régóta várt run-and-gun címe, a Cuphead végre elérhető PC-n és Xbox One-on. Az 1930-as évek rajzfilmjeinek látványvilágát idéző anyag launch trailerét azért mindenképpen érdemes megnézni...
Ilyen lett volna az Xbox okosóra? Néhány új fotó tűnt fel egy prototípusról, amik úgy tűnik, a több pletyka tárgyát képező, ám tényleges termékként soha be nem jelentett Xbox okosórát ábrázolják.
Xbox Game Pass - a zombik, a Street Fighter és a Saints Row rajongói is örülhetnek A Microsoft bejelentette, milyen új játékokat kapnak októberben az Xbox Game Pass előfizetői, a felhozatalban pedig ezúttal is akad néhány igen ütős cím.
Íme az Xbox Live októberi Gold játékok listája A következő hónapban többek között a Gone Home és a The Turing Test-et is megkapják a Gold előfizetők.