Erről beszélnek meccs közben a Barca sztárjai - videó!

A Barcelona-Las Palmas (3-0) spanyol bajnokit nézők nélkül rendezték múlt hétvégén. A találkozó ennek értelmében lehetőséget adott arra, hogy a nagyvilág meghallja, miről beszélnek a játékosok meccs közben.

2017. október 6. 15:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sima Barca-győzelem, Hanga nyolc pontot dobott A katalánok százszázalékosan vezetik a bajnokságot.
Oda a Barca hibátlan mérlege, a Napoli makulátlan maradt Megszakadt a Barcelona hibátlan sorozata a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A katalán sztárcsapat szombaton este 1-1-es döntetent játszott Madridban az Atleticóval.
Nem politikai csata lesz az Atléti-Barca rangadó a népszavazás után Először utazik Madridba az FC Barcelona a népszavazás óta.
Messi megmentette Argentínát, Brazília a vb esélyese - videó Már az első percben hátrányba kerültek az argentinok, de aztán jött a Barca világsztárja.
Illegális kakasviadalokat szervezett az egykori Barca-játékos Édesapja igazolta az alibijét, de könnyen börtönbe kerülhet a brazil.
Fölényes Barca-győzelem, Hanga 11 pontot dobott A katalán csapat továbbra is százszázalékos.

Hivatalos: eldőlt, marad-e a Barca legendája Hosszú történet végére került pont.
Remek: a magyar kapus így babrált ki a Barca sztárjaival - videó A férfi kézilabda BL-ben Borbély Ádám két fantasztikus védést mutatott be a Barcával vívott meccsen. A Plock magyar hálóőre a vereség ellenére ezekre a hárításokra büszke lehet. ...
Elképesztő: a Barca kiszemeltjére pályázik az MU A Vörös Ördögök helyzetét megkönnyíti, hogy a játékos kontraktusa a szezon végén lejár.
Az angol bajnokságba igazolhat a Barca A botrányba fulladt katalán függetlenségi népszavazás kapcsán újfent felvetődött a kérdés: lehet, hogy a Barcelona másik focibajnokságban szerepel majd? Állítólag Angliában már fontolgatják, hogy felk...
Coutinho, hol van már a Barca Úgy játszik, mint aki sose akart elmenni.
Hanga 5 másodperc alatt megmutatta, miért szerződtette a Barca A magyar kosaras már a meccs elején szépségdíjas megoldásokkal jelentkezett.