May: higgadt vezetésre van szükség

A brit miniszterelnököt kabinetje maradéktalanul támogatja ebben.

2017. október 6. 15:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyit a bécsi Világmúzeum Nagyszabású átalakítási munkálatok után október 25-én végre újra megnyitja kapuit a bécsi Világmúzeum (Weltmuseum Wien), a régi Néprajzi Múzeum (Museum für Völkerkunde). A három évig tartó átépítés után 14 megújult teremben ismerheti meg a közönség a világ kultúráit.
Anastacia visszatér Magyarországra Az énekesnő ötödik alkalommal fog Budapesten énekelni.
Elmeszakértői vélemény a kiskunhalasi ügyész meggyilkolását tervező férfiról Az igazságügyi elmeszakértői vélemény szerint súlyos pszichiátriai betegsége miatt nem beszámítható az a férfi, aki tavaly tavasszal egy gépkarabéllyal ment be a kiskunhalasi bíróságra, hogy ott megölje a vezető ügyészt. A szakvéleményt kedden ismertették a Szegedi Törvényszéken.
Tom Hardy már a Venom-mozin dolgozik, itt az első kép Megkezdődött a produkció kidolgozása, melyben a főszerepet játszó színész is részt vesz.
Részben elismerte bűnösségét az újságírónőt torkon szúró támadó Részben elismerte bűnösségét kedden egy moszkvai bíróságon Borisz Gric orosz-izraeli állampolgár, aki egy nappal korábban az Eho Moszkvi rádió szerkesztőségében megkéselte Tatyjana Felgengauer műsorvezetőt - írja az MTI. A férfi ellen emberölési kísérlet miatt vádat emeltek, a törvényszék elrendelte letartóztatását.
Tovább ködösít a cserdi polgármester Bogdán László azt állította, leköpték, megrúgták. Most megszólalt, de nem lettünk okosabbak.

Top hírek:
Budapesten vége a rémes időnek, a Dunántúlon még érvényben marad a riasztás Nagy szélre figyelmeztetnek, de már a másodfokú riasztást is visszavonták.
Költözz ki - bútorozz be! - debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítása Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
Momentum: Nem hagyjuk, hogy Orbán elvegye a szabadságunkat! Most nem kell tankok ellen harcolni, elég csak ikszelni, mondta Fekete-Győr András. Pár százan vettek részt a Momentum Mozgalom Szabadság téri rendezvényén.
Fagyhat hajnalban Cserélje le a gumikat a kocsiján, és vigye be a muskátlikat, ha jót akar.
Sziámi ikrek születettek a Gázai övezetben A hasuknál és a medencéjüknél nőttek össze a lányok.
Babos Tímea és az álomcipő A szingapúri luxusban készül a magyar teniszező.