Közel a kormány megállapodása New Yorkkal, most léphet a CEU

Ha minden jól megy, a CEU-nak ezután lehet székhelye New York államban. Ezzel teljesítheti a magyar törvényt.

2017. október 6. 15:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
CEU-ügy: ha a kormány New York államnak sem hisz, akkor kinek fog? Lázár János nekitámadt a CEU-nak a Kormányinfón, az intézmény mellett annak rektorát is támadta. A CEU röviden reagált: a rektor a világ egyik legjobb történész professzora, és tologathatja a kormány...
Orbán uniós ellenfele a CEU védelmére kelt Nem határidőt kéne hosszabbítani, hanem végre megállapodni New York állammal és a CEU-val, üzent Guy Verhofstadt.
Soha nem volt még akkora pánik, mint 30 éve - kell-e újra rettegnünk? Kerek évfordulóhoz érkezett a New York-i tőzsde történetének legnagyobb zuhanása. A fekete hétfőként emlegetett napon, 1987. október 19-én 22 százalékot zuhant a tőzsdeindex.
Donald Trump már nem is olyan gazdag A kemény New York-i ingatlanpiac, és az elnöki kampány is szegényebbé tette az elnököt 2017-re.
Dübörög a feldolgozóipar New York-ban Jócskán megverte a várakozásokat a New York-i Fed feldolgozóipari indexe októberben, ezzel 3 éves csúcs környékére emelkedett.
50 éve mutatták be a hippikorszak kultuszművét 1967. október 17-én debütált a New York-i off-Broadway egyik kis színházában a Hair című musical, amelynek filmváltozatát 1979-ben Milos Forman készítette el.

Újabb nap, újabb történelmi rekord New Yorkban Erősödéssel zártak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
A CEU szerint visszalépés, hogy a magyar kormány egy évvel meghosszabbította a rájuk vonatkozó határidőt Az egyetem szerint minden készen áll, hogy a magyar állam megállapodjon New York állammal, ezért nem értik, mire jó Trócsányi miniszter pénteki bejelentése.
Rendőrségi vizsgálat indul Harvey Weinstein ellen A londoni és a New York-i rendőrség is megerősítette, hogy eljárás indul a zaklató producer ellen.
Szerdán jár le a lex CEU első határideje A CEU azt várja, hogy a magyar kormány minél előbb állapodjon meg New York állammal.
Szembenézni magunkkal, bármit is találunk odabent New York-ban forgott a Kispál-feldolgozásáról ismert Surfalone legelső klipje. Premier.
Tom Clancy's Jack Ryan - bemutatták a sorozat első részleteit Az Amazon készít sorozatot a számos Tom Clancy regény főszereplőjeként feltűnő Jack Ryanről, ebből mutattak meg néhány percet a New York Comic-Conon.