Szijjártó: Szerbia példát mutathat több uniós országnak is

A miniszter szerint az EU-nak nyitnia kell öt új csatlakozási tárgyalási fejezetet Szerbiával

2017. október 6. 14:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyarország-Szerbia élőben A világ egyik legjobb csapatával, a legutóbb vb-ezüstérmes Szerbiával találkozik a magyar válogatott a kosárlabda-Eb-n. Kövesse velünk a találkozót élőben!

Friss hírek
Lengyelország Ukrajnát védi Lengyelország nem látja indokoltnak az új ukrán oktatási törvény miatt felülvizsgálni Ukrajna európai uniós társulási megállapodását - közölte hétfőn a varsói külügyminisztérium a TASZSZ orosz hírügynökséggel, Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter nyilatkozatára reagálva
Ágika finom lelke
Beleszállt a helyi Fidesz az Együtt ferencvárosi képviselőjébe Az Együtt ferencvárosi képviselője, Baranyi Krisztina szerint a helyi Fidesz bosszúhadjáratot indított ellene.
Mogherini: az EU tárgyalni fog Ukrajnával Az Európai Unió tárgyalni fog Kijevvel az új oktatási törvényről azt követően, hogy a Velencei Bizottság kialakítja ezzel kapcsolatos véleményét - közölte Federica Mogherini, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője Luxembourgban, az európai uniós tagországok külügyminiszter...
Öt autó futott egymásba a Soroksári úton Az érintett szakaszon csak két sávban halad a forgalom.
Mordori eget festett London fölé az Ophelia hurrikán - fotók Elsötétült az ég London felett hétfőn, miután az Ophelia hurrikán trópusi levegőt és szaharai homoktömeget sodort a város fölé.

Szerbiával találkoznak Hanga Ádámék az Eb-nyolcaddöntőben Íme, a kosárlabda Európa-bajnokság további párosítása.

Top hírek:
Halálos baleset történt Miklósfánál Egy autó és egy kamion ütközött össze.
Megint meghibásodott egy 3-as metró Ismét ajtóhibáról van szó.
Eltűnt a 66 éves Grófné Hallai Márta Egy kórházból sétált ki, egy napja nem találják.
Mi az a terület, amivel Orbán elégedett, ha 53. helyen állunk a világon? Magyarország hat helyet javítva 53. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, melyet változatlanul a világbajnok német csapat vezet.
Kitálalt az egyik bíró, aki szerint önkény van a bíróságokon Szepesházi Péter szerint tömegesen születnek olyan devizahiteles ítéletek, amikkel nagy a baj.
Nem az elkövetőről adtak ki képet a Jászai Mari téri szurkálás ügyében Ártatlan embert fogtak el, most ismeretlen tettes ellen folyik tovább az eljárás.