Új csúcson a DAX

Továbbra is kitart a jó hangulat a tőzsdéken, szinte naponta rekordokat döntenek az amerikai tőzsdék, míg ma a német DAX új csúcsra emelkedett.Megtorpant Amerika 2017.10.06 16:03Az elmúlt 6 nap...

2017. október 6. 16:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Hitelminősítő adhat erőt a forintnak Jövő pénteken teszi közzé a Moody's a magyar hosszútávú adósbesorolásának a felülvizsgálatát. Ha a hitelminősítő stabilról pozitívra változtatja a kilátásokat, akkor az felértékelheti a hazai fizetőeszközt.
Háromból három egészségügyi közbeszerzés volt szabálytalan Röntgengépek, CT berendezések, lélegeztetőgépek, laborműszerek és egyéb orvosi eszközök beszerzésére írt ki három közbeszerzési pályázatot az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az elmúlt hónapokban, a Közbeszerzési Döntőbizottság azonban mindegyikben talált valamilyen szabálytalanságot.
Trump nem írta alá az atomalkut Miután Donald Trump többször bírálta már az Obama-adminisztráció által megkötött atomalkut, ma úgy döntött, hogy ugyan nem mondja fel, de nem írja alá az egyezményt, amit egyébként három havonta kéne...
Vészesen nő az elhízás a gyerekek és a tinik körében Megtízszereződött a kövérnek mondható gyerekek száma az elmúlt 40 évben, így most 124 millió lehet a számuk világszerte, a legnagyobb növekedés Indiában és Kínában volt. Ez felnőttkorban komoly egészségügyi kockázatokat jelenthet számukra. Az alultápláltak aránya viszont fokozatosan csökken, az éhezés megszűnőben, a történelem folyamán először.
Megjelent a rendelet az agrártámogatások idei összegéről Megjelent a földművelésügyi miniszter rendelete az egyes agrártámogatások 2017. évi összegeiről.
Átadták a Coloplast új, tatabányai logisztikai központját A dán tulajdonú Coloplast a világ számos országában jelen van az Egyesült Államoktól Ázsiáig. Magyarországon Tatabányán és Nyírbátorban működő gyárai több mint 3000 főt foglalkoztatnak. Október 13-án...

Megtorpant Amerika Csökkenéssel indítottak a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói szerdán.

Top hírek:
Hirtelen fordulat az angol font árfolyamában, erősödik a forint A tőzsdék csendesek, de BÉT mínuszban van, esik a Richter és az OTP és a Telekom, de a Mol kissé emelkedik. Ma Mészáros Lőrinc cégei is lefelé tartanak, legalábbis az Opus és a Konzum. A forint örvendetesen erősödik, ezt teszi a lengyel zloty is, az angol fontot pedig a Brexit-tárgyalásokkal kapcsolatos hírek rángatják.
Még Superwoman sem segített a Brexit-tárgyalásokon Zsákutcába jutottak a pénzügyi elszámolás kérdésében a Brexit-tárgyalások Michel Barnier szerint. Az EU főtárgyalója éppen ezért nem látja elérkezettnek az időt a folyamat jövőről szóló, második...
Zsiday az adóprémiumról: nagyon rossz ötlet az automatikus emelés 2 hír + kommentár.
Összeomlik az Iránnal kötött nukleáris megállapodás, ha Amerika kilép Ha Amerika kivonul az Iránnal kötött nemzetközi szerződésből, az összeomlik az iráni parlament házelnöke szerint.
A balti államok is lenyomják a magyar vasutat ezzel a fejlesztéssel Nagy sebességű vasút szelheti át pár éven múlva a három balti országot, Észtországot, Lettországot és Litvániát.
Ennyiért sem vállalnak munkát a magyar óvónők: pedig lenne rájuk igény Mutatjuk a béreket....