Aradi vértanúk - Több helyszínen tartottak megemlékezéseket (Fotók)

A Fiumei úti sírkertben a Batthyány-mauzóleumnál, Aradon a vesztőhelyen felállított obeliszknél koszorúztak.

2017. október 6. 15:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ledobták az egyenruhát a legdögösebb tűzoltók: merész fotók az új naptárból Szükség is lesz a tűzoltókra, mert a 2018-as naptártól könnyen lángra lobban az ember.
Tara Reid most különösen rosszul nézett ki a vörös szőnyegen – Fotók! A színésznő megjelenésének minden részlete elhibázott volt.
Az első fotók a svéd kis hercegről - A palota most tette közzé őket Gabriel svéd herceg mintegy másfél hónapja született meg.
Rendőrök tömegbalesete az M5-ösön – fotók a helyszínről Ketten vesztették életüket, a kisbusz civil sofőrje és egy egyenruhás. Több rendőr megsérült, a helyszínre tizenhat mentőautóval és négy mentőhelikopterrel vonultak a mentők.
Roma Pride - Nem tehették ki a hős cigány emléktábláját (fotók) Magyar vagyok, roma vagyok!" skandálták a felvonulók.
A legjobb fotók az F1-es Japán Nagydíj szombati napjáról Szokásunkoz híven összegyűjtöttük a szombati edzésnapon készült legszebb fotókat!Tovább

Így lett Magyarország a Mars földi helytartója fotók A Mentőexpedíció és a Mars című dokudráma első évada után most már nem csak belső helyszíneket, de a vörös bolygó felszínét is magyar filmstúdióban rendezték be. 2018 tavaszán érkezik a NatGeo soroza...
Óriási vihar söpört végig Németországon, 4 halott fotók Berlinben az összes villamost és S-Bahnt leállították, Németország északi részén a vonatok sem járnak.
Durva fotók a nógrádi halálos balesetről Egy ember veszítette életét a délutáni karambolban.
Válása után pucéran pózol a 42 éves énekesnő Őrülten szexi fotók készültek Fergie-ről.
Szó szerint szétnyílt két új iPhone, az Apple már vizsgálja az ügyet fotók Csupán két esetről van szó, de az Apple már vizsgálatot indított, miután két vásárló iPhone 8 Plus mobilja egész egyszerűen szétnyílt.
Kaotikus állapotok Katalóniában - 761 sérültje van a rendőri akciónak (Fotók) Gumilövedékekkel lőttek a szavazni akaró emberekre - Közben több spanyol városban tüntettek az egységért.