Elképesztő fotósorozatot készítettek a mellrák túlélőiről

Az október a rák elleni küzdelem hónapja.

2017. október 6. 14:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Jön az eljegyzés? Harry herceg bemutatta barátnőjét nagymamájának II. Erzsébet királynő otthonában fogadta unokáját és kedvesét. Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő másfél éve találkoztak, szerelmüket csak néhány hónapja vállalták fel nyilvánosan. A herceg kétségkívül Meghant tarthatja a Nagy Ő-nek, ha ennyi idő után bizalmasan bemutatta őt a királynőnek.
Letícia királyné pár ezer forintos ruhát viselt, amit a te gardróbod is megérdemel Így másold le a spanyol királyné elegáns szettjét.
Bővül Alec Baldwin családja? Még egy gyermeket akar Alec Baldwintól fiatal felesége, Hilaria. A filmsztár és 33 éves jógaoktató párja már így is három, öt éven aluli gyermeket nevel, s az asszony tenne róla, hogy bővüljön a család.  Szeretnék még egyet lelkendezett a People-nek Hilaria. Valamiért rögtön szülés után vágytam egy új gyerekre.
Ilyen gyönyörű Csepregi Éva új háza, belülről is megmutatta Nem csak a környezet, a ház is meseszép.
Különös dolgot rögzített a rejtett kamera: az alany azt hitte, senki sem látja Mókás dolgokat produkálnak az élőlények, ha nem tudják, hogy figyelik őket.
Paula és Paulina - 39. rész Carlos Daniel nem engedi Paulanak, hogy a gyárnak adott kölcsönből vásároljon magának ruhákat. Lalita elárulja Paulanak, hogy a Bracho ház tudja, ki is ő valójában. Paula levelet küld Douglas Maldonadonak. Gema rajtakapja Verónicat és Carlos Danielt.

Top hírek:
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
A neten jól hangzik, de az ágyban irtó kellemetlen - 5 szextipp, amitől óva intenek a nők Néhánynak borzasztóan kellemetlen vége lett.
Segít fogyni, ha kihagyod a vacsorát? Elmondjuk, mi zajlik ilyenkor a szervezetedben A túlzásnak nem lesz jó vége.
Egész Európa a Hortobágyon ámulhat most: a daruvonulás földöntúli látvány Csak néhány hétig tart a csoda. Addig nézd meg, amíg nem késő!
Vele lehet gondtalan, boldog házasságod: csillagjegyed megmutatja a férfit Mindenkinek van egy számára tökéletes párja.
Már kétéves Görbicz Anita kisfia - A kis Boldizsár elképesztően ügyesen focizik Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfia örökölte szülei tehetségét.