Hétvégén kiderül, ki kapja a Tornyai-plakettet

Vasárnap nyílik a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat, ahol kiderül, ki kapja az idei tárlat fődíját.

2017. október 6. 16:24

A cikk folytatása...Friss hírek
A szomszédok Madárnál pofozkodnak
Papp Szabi már nem részegedik le unalomból Nagyot változott a Sztárban sztár zsűritagjának élete, miután apuka lett.
Egyharmadával csökken a MOB taglétszáma A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombati közgyűlésén egyhangúlag jóváhagyták a jövő évi phjongcshangi téli olimpián részt vevő magyar csapat és a küldöttség személyi összetételét.
Verstappen maradjon a Red Bullnál? Christian Horner szerint mindenképpen, aki ehhez egy ajánlatnak is felfogható lehetőséget festett le a holland számára. Elmondta, miért ők a legjobb választás a top 3 csapat közül.
Tét nélküli, barátságos - Sting az Arénában Különösebb tétje nem volt, de élvezetes besztof-programot kaptunk a Budapestre öt év után visszatért angol gitáros-énekestől péntek 13-án este a Papp László Budapest Sportarénában. Soha rosszabb ne legyen. Persze jobb azért bármikor jöhet.
Sarapova most tért vissza igazán A doppingos eltiltás után először jutott be tenisztorna döntőjébe a korábbi világelső.

Top hírek:
MNB-alelnök: Akár 2020 után is maradhat a 0,9 százalékos alapkamat Az infláció a várakozások szerint év végéig 2 százalék közelébe csökken, majd jövőre emelkedik, és 2019 közepén érhet 3 százalék közelébe.
Könnyed sétának indult a hegyekben, ötéves rabság lett belőle Egy kanadai-amerikai pár az afgán iszlamisták karmai közé került, a rabságból három gyerek és diplomáciai csörte lett.
A lengyelek Oroszországból induló hackertámadásokat vertek vissza A védelmi miniszter szerint a támadások intenzitása napról napra nő.
Semjén és a kereszténydemokraták - Bödőcs Tibor tömör üzenete
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
Nem készültek el időre, megdrágultak, és már nem is magyarok az Ikarus Egyedi új buszai Eddig is furcsa fordulatokat vett a BKV igényei szerint, de a Volánbusznak gyártott, a metrópótlásra el nem készülő, cserébe egyre drágább buszok története. Az Ikarus Egyedi név alatt futó buszok már nem is magyarok, hiszen egy cseh többségi tulajdonú cég gyártja le, zömüket Szerbiában.