Írta, rendezte és a főszerepet játssza: Vecsei H. Miklós

A fiatal szerző és színész Mondjad, Atikám! című önálló estjét holnap mutatja be a Vígszínház a Házi Színpadon. [...] Bővebben!

2017. október 6. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Igazi kuriózumok a CAFe Budapest záró hétvégéjén Meghökkentő helyszínekkel, rendhagyó kísérletekkel búcsúzik a 26. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál az utolsó négy napon, szerte Budapesten. [...] Bővebben!
Zaklatással vádolják a rendezőt Hollywood után, nálunk is tovább dagad itthon is a zaklatás-botrány. Sárosdi Lilla megnevezte 20 évvel ezelőtti zaklatóját. A színésznő állítása szerint Marton László a Színház- és Filmművészeti Egyet...
Miről álmodik Istenke, ha Kovács? Barlog Károly 1986-ban született Zentán, jelenleg Balatonendréden él. Második könyve Kovács Istenke álmodik címmel jelent meg. Rádióinterjú a szerzővel. [...] Bővebben!
János király és A sevillai borbély Szegeden Friedrich Dürrenmatt János király című drámáját és Rossini A sevillai borbély című operáját mutatja be a következő hetekben a Szegedi Nemzeti Színház. [...] Bővebben!
Harkányi Endre: Nyolcadik kerületi proli gyerekből lettem budai úrifiú A Kossuth-díjas színművész másfél évvel ezelőtt jött el a Vígszínházból. Az Origón megjelent interjúban sok más mellett arról is mesél, miért. [...] Bővebben!
45 éve a színpadon Napra pontosan negyvenöt éve kezdte pályáját Mészáros Mihály és Jancsik Ferenc, a Jókai Színház két színművésze, akiket meg is ünnepeltek Békéscsabán. [...] Bővebben!

Sex, drugs, gods & rock n roll ismét a Bethlenben Az Aradi Kamaraszínház sokszoros fesztiváldíjas produkciója Harsányi Attila előadásában október 16-án látható  a Bethlen Téri Színházban.  [...] Bővebben!
Test, szex, betegség és vér No meg halál, gender-kérdés, és horrormondókák gyerekeknek. Főszerepben a kényes témák és a külső-belső tabuk ihlette extravagáns ruhaköltemények. [...] Bővebben!
Újra itt a Tolvajok Fejedelme Október 25-én mutatják be a Robin Hood c. musicalt az Arénában. A címszereplővel, Kovács Áronnal beszélgettünk. [...] Bővebben!
Titánia nemzethy konzultáció a Stúdió K-ban Dömötör Tamás Iphigénia antik történetéből kiindulva állít színpadra egy nagyon is mai abszurdot Titánia címmel. [...] Bővebben!
Elsősorban az állatok mozgása inspirál Fehér Ferenc a hazai kortárstánc egy különleges alakja. Most a MU Színházban mutatja be The station című koreográfiáját, amelyben Mikó Dávid a partnere. Interjú. [...] Bővebben!
Sok hűhó semmiért vagy korszakos előadás? Kritikák a Víg Hamletjéről Meglehetősen megoszlik a hivatásos színházba járók véleménye az előadásról. Ezek aranymetszéséből válogattunk kritikai szemlénkbe. [...] Bővebben!