Távozik az elmúlt idők legdurvább lefizetős botrányának egyik főszereplője

Lemondott az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének elnöki tisztségéről Pedro Agramunt.

2017. október 6. 16:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Hatalmas pofon a lakáskeresőknek: meghökkentően elszálltak az ingatlanárak Az ingatlanpiacon sokak, köztük a Duna House is, az elmúlt évek dinamikus árnövekedésének mérséklődésére számított. A napokban megjelent több elemzés is, amely erről ad számot, viszont ezek az idei év első felének adatait vizsgálják, míg a DH III. negyedéves adatai másról árulkodnak.
Valami történt: ismét nő a bankcsődök száma Hét bank ment csődbe az idén eddig az Egyesült Államokban, miután tavaly öt. Az állami betétbiztosítási alap (FDIC) honlapján szereplő adatok szerint a legutóbb csődbe jutott bank a Kansas állambeli...
Kukoricából 7 tonna átlaghozamra számítanak Zala megyében Kukoricából hektáronként 7 tonna átlaghozamra számítanak Zala megyében, a termés csaknem 10 százaléka került magtárakba - tájékoztatta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei elnöke az MTI-t.
Az MNB üzeni: ideje felkészülni a nagy pénzügyi háborúra Az MNB friss tanulmányában az elektronikus pénzforgalom átalakulásával, illetve a bankrendszernek jelentős bevételt termelő üzletág új kihívásaival foglalkozik. A tanulmány egyik fontos üzenete, hogy...
Valami nincs rendben: megint egyre több bank dől be? Véget ért a csődbe jutó amerikai bankok számának csökkenése, idén először újra nőtt a szám.
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.10.15) Itt a Pénzcentrum 2017.10.15-i időjárásjelentése....

Top hírek:
Kiderült, mit vár el Orbán a magyar vállalkozóktól A kormányfő szerint van már annyi "erőtartalék", hogy a magyar vállalkozók a határon túlra is kiterjesszék működésüket. Orbán Viktor regionálisan vezető vállalkozásokat akar látni. A magyar családok szerinte jól jártak: 2010 óta 3000 milliárd forint támogatást kaptak.
Hihetetlenül alacsony benzinárak jönnek A jelenlegi ötödére, vagyis hordónként 10 dollárra eshet az olaj ára - mondta egy iparági elemző a CNBC-nek. Várakozásai szerint az elektromos autók elterjedése már a következő 6-8 évben érdektelenné teszi az olajipart, és teljesen átalakítja a különböző energiahordozók jelentőségét a gazdaságban. ...
Letették a Karcagi Rendőrkapitányság új épületének alapkövét Letették a karcagi rendőrkapitányság új épületének alapkövét pénteken, a csaknem egymilliárd forintos beruházás befejezése a jövő év elején várható - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
A csillagászati lakbérek még több embert löknek az utcára Az úszó vébé költségei és a letelepedési kötvényen kaszált haszon mellett eltörpül az a néhány tízmilliárd forint, amelyet a Fidesz elvont a lakhatás támogatásából. Egyebek között ezt olvasták a kormánypárti képviselők fejére a parlament előtt A Város Mindenkié tüntetésén, amelyet a hajléktalanok nemzetközi napján tartottak.
És akkor a nyugdíjasok megkapják a Fidesztől, amit még Bajnainak köszönhetnek Veszteségesnek tervezték a felcsúti kisvasutat - derült ki a most kiperelt papírokból. A kisboltok belerokkannak a béremelésbe, a nagyok viszont sorra kötik a bérmegállapodást. A kormány még nagyobb járulékcsökkentést ígért, és azt is elmondták, mennyi lesz a nyugdíjprémium. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Jöhet Magyarországra az orosz állami propagandatévé A sajtószabadságra hivatkozva a belügyminiszter nem lát kivetnivalót abban, ha a Russia Today Magyarországon is sugározni kezd.