Fontos bejelentésre készülnek a Hitman készítői

Egyelőre nem a második évadról rántják le a leplet, de azt mondják, nagyon fogunk örülni.

2017. október 6. 15:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
ECHO - PlayStation 4-re jön az egyedi lopakodós játék PC-re már előbb jött az egykori Hitman-fejlesztők új játéka, az ECHO, amelyben a saját klónjainkat kell legyőznünk újra és újra. Már a Sony konzoljára is beköltözött.

Friss hírek
Kedvezményes készülékajánlatok a Telekomtól Megújul a Telekom otthoni portfoliója: széles készülékválaszték kamatmentes részletre kedvezményesen, vezetékes szolgáltatás mellé mobilkészülék is választható.
Wolfenstein II: The New Colossus gépigény - kell a vas a nácik ellen Megérkezett a következő Wolfenstein gépigénye, aminél láttunk már barátságosabbat is.
Újra itt a PlayIT Ház! Még több videóssal, még izgalmasabb programokkal és rengeteg meglepetéssel tér vissza a tavasszal hatalmas sikert arató vetélkedősorozat, a PlayIT ház.
Middle-earth: Shadow of War - így fut a két legerősebb konzolon 4K-ban A DigitalFoundry nekiment a Shadow of War Xbox One X és PlayStation 4 Pro verzióinak, és mindkettőt 4K-ban tesztelték.
Elérhető az Attack on Titan rajongói változata Ismerjük azokat a lelkes rajongókat, akik bármit megtesznek, hogy kedvenc játékuk abban a formában is játszható legyen, amelyet nem feltétlenül a fejlesztők képzelete szült. Az Attack on Titan ezen verziója már mindenki számára elérhető.
Az új Xbox erejét hirdeti az Xbox One X tévéreklám Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked az új Xbox, akkor a Microsoft reményei szerint ez a reklám majd meggyőz. Főleg, ha egyébként nézel tévét.

Október 24-én új tartalmat kap a 47-es ügynök Az IO Interactive október 24-én új Hitman tartalmat jelent be.

Top hírek:
Ingyen DNS-teszt jár az okostelefonhoz Általában tokot vagy memóriakártyát szoktak grátiszként csomagolni hozzájuk.
Új lehetőségek a Gmail-fiók védelmére A Google fokozott biztonsági programját elsősorban a hackertámadásoknak leginkább kitett politikusoknak és közszereplőknek szánja.
Ütős kalandsorozat érkezik az HBO-ra - itt a Templomosok előzetese Decemberben indul itthon a Templomosok.
November elején indul a TV2 legújabb nagy valóságshow-ja November hetedikén indult el az Ázsia Expressz.
Száloptikával ellenőrzik a vasúti sínek állapotát Állatcsorda, kábelszakadás, fakidőlés - sokféle dolog zavarhatja meg a vonatok közlekedését, és azonnal tudni kell, hogy a több ezer kilométeres hálózaton hol történt az esemény.
Megjelent az októberi FilmMagazin! Ünnepeljük október 23-át együtt a legfrissebb FilmMagazinnal!