Rögzíthető üzenetekkel, irányított válaszokkal és címlistával bővülnek a Viber csoportos beszélgetései

Újabb fejlesztéseket vezetett be a csoportos beszélgetések terén a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber. Mostantól a csoportok adminjai számára lehetőség nyílik az üzenetek rögzítésére, a beszélgetés résztvevői a chatfolyamban külön tudnak válaszolni az egyes üzenetekre, a címlista funkciójával pedig a felhasználók egy üzenetet több címzettnek tudnak privát módon elküldeni.

2017. október 6. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
3 új funkció jött a Viberbe, egyik jobb, mint a másik Nem csillapodik a verseny a legnépszerűbb üzenetküldő szolgáltatások között. Ezúttal a Viber újított. Nagyon úgy tűnik, hogy egyszerre zajlik két folyamat: miközben a hozzászólásrendszerek chatesedne...

Friss hírek
Ennyi tojást eszik a magyar Egy főre jutó tojásfogyasztás Magyarországon, 1970-2015
Piacsek bácsi extra jó befektetés Rippl-Rónai József egyik védett olajképe kelt el a legmagasabb áron, 80 millió forintért a Virág Judit Galéria szombati árverésén, amelyen többek között Kádár Géza, Vaszary János, Scheiber Hugó és Mednyánszky László műveire is licitálhattak az érdeklődők.
Ilyen időre számíthatunk Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Jöhet Magyarországra az orosz állami propagandatévé A sajtószabadságra hivatkozva a belügyminiszter nem lát kivetnivalót abban, ha a Russia Today Magyarországon is sugározni kezd.
Így nyerhettél az ötös lottón Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták k
A csillagászati lakbérek még több embert löknek az utcára Az úszó vébé költségei és a letelepedési kötvényen kaszált haszon mellett eltörpül az a néhány tízmilliárd forint, amelyet a Fidesz elvont a lakhatás támogatásából. Egyebek között ezt olvasták a kormánypárti képviselők fejére a parlament előtt A Város Mindenkié tüntetésén, amelyet a hajléktalanok nemzetközi napján tartottak.

Nagyon bejött a Viber álomfunkciója, hamarosan megváltozik az utánnyúlós törlés Két év alatt több mint 5 milliárd alkalommal mentette meg a kínos pillanatoktól felhasználóit a Viber Üzenet törlése funkciója. Akkora igény mutatkozik rá, hogy hamarosan megújítják a funkciót.
Két év alatt több mint 5 milliárd alkalommal mentette meg a kínos pillanatoktól felhasználóit a Viber Üzenet törlése funkciója Második évfordulóját ünnepli a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber Üzenet törlése funkciója. A vállalat legfrissebb adatai szerint a 2015 novemberi hivatalos bevezetés óta a felhasznál...

Top hírek:
Rácsapta az ajtót a Századvégre, most a kormányváltás receptjét adná az ellenzéknek Még le lehet győzni az Orbán-kormányt, vallja Mellár Tamás, a Fidesz holdudvarának hátat fordító közgazdász. Szerinte pécsi indulása azt mutatja, hogyan lehetne ennek az esélyét megadni.
Kiderült, mit vár el Orbán a magyar vállalkozóktól A kormányfő szerint van már annyi "erőtartalék", hogy a magyar vállalkozók a határon túlra is kiterjesszék működésüket. Orbán Viktor regionálisan vezető vállalkozásokat akar látni. A magyar családok szerinte jól jártak: 2010 óta 3000 milliárd forint támogatást kaptak.
Hihetetlenül alacsony benzinárak jönnek A jelenlegi ötödére, vagyis hordónként 10 dollárra eshet az olaj ára - mondta egy iparági elemző a CNBC-nek. Várakozásai szerint az elektromos autók elterjedése már a következő 6-8 évben érdektelenné teszi az olajipart, és teljesen átalakítja a különböző energiahordozók jelentőségét a gazdaságban. ...
Egyenesen a pokolból hozott energia menthetné meg az emberiséget A földfelszín alatti forróság megzabolázása nemcsak zöld energiát adhat, hanem kordában tarthatná egy szupervulkán kitörését is.
A csillagászati lakbérek még több embert löknek az utcára Az úszó vébé költségei és a letelepedési kötvényen kaszált haszon mellett eltörpül az a néhány tízmilliárd forint, amelyet a Fidesz elvont a lakhatás támogatásából. Egyebek között ezt olvasták a kormánypárti képviselők fejére a parlament előtt A Város Mindenkié tüntetésén, amelyet a hajléktalanok nemzetközi napján tartottak.
Keresi a kormány a gyógypedagógusnak tanulókat Célzottan szólítja meg a kormányzat a gyógypedagógus-hallgatókat annak érdekében, hogy tovább emelkedhessen a gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézményekben és a pedagógiai szakszolgálati intézményekben foglalkoztatott gyógypedagógusok száma - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára képviselői írásbeli kérdésre válaszolva.