Kihalt egy madárfaj, amely sohasem létezett

A kihalás így azért egész elviselhető, nem igaz?

2017. október 6. 16:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Tömegbaleset miatt lezárták az 1-es főutat Összeütközött két személyautó és egy teherautó kedd reggel az 1-es főúton Mosonmagyaróvár és Levél között, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az utat - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Utálja a nyakkendőt Ausztria új ura Még csak 31 éves, de mindent elért az osztrák politikában, amit lehet. Sebastian Kurz vezetésével a konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) nyerte a választásokat, az új kancellár Kurz lett. Ifjú kora ellenére a fél életét a közéletben töltötte. Ti­zenöt évesen lépett be az ÖVP ifjúsági szervezetébe, később a jogi egyetemet is abbahagyta a politika kedvéért.
Napokon belül vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Moody's A héten vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service.
Duplájára fújná a magyar turizmust Rogánék szuperügynöksége A Nyírség lesz Magyarország San Diegója, Tokaj prémium desztinációvá változik. Százmilliárdos fejlesztésekkel 50 millió turistát csábítanának Magyarországra.
Hamarosan komoly ellentétek feszíthetik Európát Sebastian Kurz győzelme után Angela Merkelnek új idők eljövetelére kell felkészülnie a szomszédos országgal való együttműködésben.
Meg Ryan már csak napszemüvegben hasonlít önmagára Viszont ha leveszi a kiegészítőt, akkor meg úgy néz ki, mint Joker.

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
A magyar színésznőt smink nélkül még a férje sem ismerné fel A Feleségek luxuskivitelben színésznőjét, Csősz Bogit már kora reggel sminkes veszi kezelésbe.
Dzsihadista lázadók vezetőit ölhették meg a Fülöp-szigeteken A Fülöp-szigeteki katonák megölték az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez kötődő lázadók két megmaradt vezetőjét.
Halálos baleset történt Miklósfánál Egy autó és egy kamion ütközött össze.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).