Megvan az ősz gyönyörű sminktrendje, ami mindenkinek jól áll

Egyszerű, mégis nagyon dögös.

2017. október 6. 16:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Fantasztikus sült gesztenye - A velemi gesztenyeünnepen lestük el a sütési trükköket Tedd hangulatosabbá gesztenyesütéssel az őszi-téli estéket. Elárulunk hozzá néhány praktikát.
Észrevette? Ismét eredeti hangján kérdez Fluimucil Ábel De miéééééért? poénkodott egy egész ország a tavalyi náthaszezonban, amikor félóránként megjelent valamelyik tévécsatornán a kisfiú, akivel a hurutos köhögés elleni készítményt reklámozzák. Fluimucil Ábel jellegzetes kérd(ez)ése szállóige lett, ő maga országos híresség és óriási internetes mém. ...
Dínó Vonat - I. évad 22. epizód A csorda/Jess Hespernornis
Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban - ByeAlex durván kiakasztotta Puskás Petit Az X-Faktor második élő show-jában a mentorok nehezen jutottak közös nevezőre.
Hova tedd a kutyát, ha utazol? A legjobb megoldás háziállatnak és gazdinak Folyamatosan bővülnek az állatbarát szolgáltatások a turisztika területén is.
Évek óta nincs hír a családanyáról, három gyereke várja haza Több mint két és fél éve nyoma veszett egy háromgyerekes édesanyának. Családja azt gyanítja, hogy elrabolhatták Mónikát, és prostituáltként tartják fogva valahol külföldön.

Top hírek:
10-ből 7 magyar elvárja, hogy a munkahelye segítsen pénzt félretenni Az előtakarékoskodással a munkavállaló és a munkáltató is jól jár.
Megállítanak, vagy találékonnyá tesznek: határokról és akadályokról Világbajnok snowboardozó, nagyszerű táncos: Amy Purdy elmesélte, hogy küzdött meg az elé gördülő akadályokkal, és hogy jutott el odáig, ahol ma tart.
Még a bugyija is kivillant - A sztár merész ruháján te is elámulsz Képeken azok a hírességek, akik átlátszó ruhában mutattak sokat magukból.
Justin Bieber megmutatta, hogyan kell Mexikóban partizni Medence, nők, tequila és kétségbeejtő minőségű fotók!
Knight Rider: Hasselhoff sztrájkolt a kolléganőjéért Az NBC tévécsatorna 1982-ben bankot robbantott azzal, hogy műsorára tűzte a sármos Michael Knight és négykerekű barátja, a beszélő autó, KITT kalandjait. A sorozat a Knight Rider nevet kapta, és négy éven keresztül, kilencven epizóddal ültette a nézőket a képernyők elé.   A producerek sokáig keresték Michael alakítóját, de az autók castingjára még ennél is több időt fordítottak.
Kiderült, az agyunk tovább működik a halálunk után Igen, ez azt jelenti, hogy tudatában lehetünk annak, hogy éppen meghalunk.