Vona levele felbosszantotta Lendvai Ildikót

A Jobbik elnöke Botka lemondása után be akarja söpörni a balos szavazatokat. Lendvai szennyesládával riposztozik.

2017. október 6. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lendvai Ildikó már nem bírja a strapát Ezen már a botox sem segíthet.
Lendvai Ildikó: Ébresztő, MSZP! Odaszúrt a Jobbiknak, de saját pártjának is üzent.
"Ez itt a töredelmes vallomások ideje" - Lendvai Ildikó üzent a Facebookon "Most aztán végem. Likvidálható (likvidálandó?) vagyok."
Az eső legyőzte Orbán ellenzékét A nagy ellenzéki tüntetés elmaradt, a Jobbik, a DK és a Momentum néhány száz embert tudott megmozgatni, közben Orbán Viktor beszédét az esőben is több ezres derékhad hallgatta. Így telt október 23-a.
Jobbik: A kormánypártok nyújtsák be a saját nevükben az alaptörvény-módosítási javaslatot A Jobbik országgyűlési képviselője arra biztatja a kormánypártokat, hogy nyújtsák be a saját nevükben az ellenzéki párt korábban többször, legutóbb kedden beadott alaptörvény-módosítási javaslatát.
Botka hibáját Molnár Gyula is elkövette Ahogy Botka László a bejelentkezése után első körben tavaszi határidőt szabott a választási együttműködés eldöntésére, úgy Molnár Gyula október 23-án akart nagy bejelentést tenni. Egyiküknek sem sike...

Jobbik: hatékonyabb módszertan szükséges a nyelvoktatásban A radikális jobboldali hatékonyabb módszertant tart szükségesnek a hazai nyelvoktatásban annak érdekében, hogy a diákok ugyanannyi idő alatt jobb nyelvtudást kapjanak az iskolákban. Dúró Dóra, az elle...
Hír: A politika lényegét tekintve a Fidesz és a Jobbik kevéssé különbözik egymástól Tisztelettel figyelem Róna Péter megnyilatkozásait. Akkor is, ha ezúttal vitánk van. Múlt heti írásában uszítás-nak minősíti figyelmeztetésemet, amelyet a Vona Gábor által megszólított baloldali vála...
Lemondta Vona a tévévitát Széllel, de nem végleg Két nappal az RTL Klubba tervezett vita előtt visszakozott a Jobbik elnöke, de később sort kerít rá.
Így töpörödött össze a baloldal, és tűnt el a Jobbik A hétvégi fölényes Fidesz-győzelemmel zárult tatai választásnak több tanulsága is van.
Hadházy Ákos: Az összefogás az ellenzék Soros-terve Tud győzni ma bárki más a választásokon a Fideszen kívül? Tud állítja a Jobbik, az LMP és a Momentum képviselője is. Akkor, ha ők győznek. Kiderült, mi a közös a Soros-tervben és a baloldali összefo...
69 százalékkal választották meg a jobbikos polgármestert A függetlenként induló fideszes 21 százalékot kapott. Újra a Jobbik vezeti Devecsert.