Te mit szólnál, ha a főnököd ezekkel akarna a céghez láncolni?

Ma már egyre kevésbé elegendő simán csak jó fizetést biztosítani a dolgozóknak, sokaknak vannak olyan igényei, amelyhez a munkavállalóknak nem csak ajánlott, hanem már-már muszáj alkalmazkodnia. Néhány apró extrával, figyelmességgel a munkáltató kellemesebbé teheti a dolgozók mindennapjait, és közben még a produktivitást is növelheti a munka és a munkahely testreszabása igazi win-win szituáció lehet.

2017. október 6. 16:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Nálad is egyre több kerül ebből az asztalra? Ráéreztek a magyarok a nyúlhús ízére A minisztérium szerint hatott a kampány.
Tragédia: lezuhant egy repülőgép, négyen meghaltak A teherszállító Elefántcsontpartnál zuhant le. Négyen belehaltak a balesetbe, hatan pedig megsérültek.
Kiadta az OTP a figyelmeztetést: ilyenkor maradjanak távol a netbankosok Karbantartás lesz, úgyhogy kár próbálkozni az OTP Direkttel.
Trump elnök: új stratégia szükséges Iránnal kapcsolatban Donald Trump amerikai elnök pénteki nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy új stratégia szükséges az Egyesült Államok Iránnal kapcsolatos politikájában.
Ez lett a nagy lázadásból: a britek rosszul vannak a kormányuktól és a Brexittől Háromból majdnem két britnek nem tetszik, ahogy a kilépést kezelik.
Itt a régen várt szavazás: autósok a biciklisek ellen Régi vitára tehetsz most pontot....

Top hírek:
Háromból három egészségügyi közbeszerzés volt szabálytalan Röntgengépek, CT berendezések, lélegeztetőgépek, laborműszerek és egyéb orvosi eszközök beszerzésére írt ki három közbeszerzési pályázatot az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az elmúlt hónapokban, a Közbeszerzési Döntőbizottság azonban mindegyikben talált valamilyen szabálytalanságot.
A CEU szerint a kormány csak az időt akarja húzni Az intézmény szerint a határidők módosítgatása csak a bizonytalanságot növeli az egyébként diszkriminatív ügyben.
Egyenesen a pokolból hozott energia menthetné meg az emberiséget A földfelszín alatti forróság megzabolázása nemcsak zöld energiát adhat, hanem kordában tarthatná egy szupervulkán kitörését is.
Rácsapta az ajtót a Századvégre, most a kormányváltás receptjét adná az ellenzéknek Még le lehet győzni az Orbán-kormányt, vallja Mellár Tamás, a Fidesz holdudvarának hátat fordító közgazdász. Szerinte pécsi indulása azt mutatja, hogyan lehetne ennek az esélyét megadni.
Keresi a kormány a gyógypedagógusnak tanulókat Célzottan szólítja meg a kormányzat a gyógypedagógus-hallgatókat annak érdekében, hogy tovább emelkedhessen a gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézményekben és a pedagógiai szakszolgálati intézményekben foglalkoztatott gyógypedagógusok száma - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára képviselői írásbeli kérdésre válaszolva.
Trump nem írta alá az atomalkut Miután Donald Trump többször bírálta már az Obama-adminisztráció által megkötött atomalkut, ma úgy döntött, hogy ugyan nem mondja fel, de nem írja alá az egyezményt, amit egyébként három havonta kéne...