Szijjártó nem akármit követel az Európai Uniótól

A külgazdasági és külügyminiszter nagyon haladna a szerb EU-csatlakozással.

2017. október 6. 16:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jobban félünk Brüsszeltől, mint az Európai Uniótól Hatásos a kormánypropaganda.

Friss hírek
Azt hitted, végre vége a drágulásnak? Megint belehúzhat a lakáspiac Ugyan az albérleti díjak növekedése megtorpanhat átmenetileg, de hosszabb távon semmi sem szab határt a drágulásnak.
Örülhetnek az autósok: végre megszabadulunk ettől a kényelmetlenségtől? Hamarosan már online is köthetjük a kötelező felelősségbiztosítást.
Ez bénítja meg a hétvégén a fővárost: mutatjuk, merre ne menj Megint az autósokon csattan az ostor....
Készülj fel előre! Leáll az autópálya-matrica vásárlás Szombaton este 22 órától vasárnap hajnali 2 óráig nem lehet majd mobilfizetéssel matricát venni.
Bármikor, egy pillanat alatt eléghet az összes pénzed - íme 5 ijesztő eset Képzeld el, hogy kinézel magadnak egy autót, összegyűjtöd rá a pénzt a párna alatt, aztán pár nap múlva már csak egy kiló kenyeret tudsz venni a megtakarításodból. Többször is előfordult már a...
Stumpf István metsző kritikája: Orbán átlép az alkotmányosságon Az alkotmányosság helyreállítását követelte Stumpf István egy budapesti konferencián - derült ki a Hír TV beszámolójából. Orbán volt kancelláriaminisztere, jelenlegi alkotmánybíró szerint indokolatlan, hogy a taláros testület egyes kérdésekben nem dönthet.

Kemény fenyegetést kapott a Facebook és a Twitter az EU-tól A Facebook, a Twitter és a hozzájuk hasonló vállalatok ultimátumot kaptak az Európai Uniótól: vagy kitalálnak valamit, hogyan szabaduljanak meg minél gyorsabban a közösségi médián eluralkodó...

Top hírek:
MNB-alelnök: Akár 2020 után is maradhat a 0,9 százalékos alapkamat Az infláció a várakozások szerint év végéig 2 százalék közelébe csökken, majd jövőre emelkedik, és 2019 közepén érhet 3 százalék közelébe.
Nem készültek el időre, megdrágultak, és már nem is magyarok az Ikarus Egyedi új buszai Eddig is furcsa fordulatokat vett a BKV igényei szerint, de a Volánbusznak gyártott, a metrópótlásra el nem készülő, cserébe egyre drágább buszok története. Az Ikarus Egyedi név alatt futó buszok már nem is magyarok, hiszen egy cseh többségi tulajdonú cég gyártja le, zömüket Szerbiában.
Háromból három egészségügyi közbeszerzés volt szabálytalan Röntgengépek, CT berendezések, lélegeztetőgépek, laborműszerek és egyéb orvosi eszközök beszerzésére írt ki három közbeszerzési pályázatot az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az elmúlt hónapokban, a Közbeszerzési Döntőbizottság azonban mindegyikben talált valamilyen szabálytalanságot.
Zsiday az adóprémiumról: nagyon rossz ötlet az automatikus emelés 2 hír + kommentár.
Keresi a kormány a gyógypedagógusnak tanulókat Célzottan szólítja meg a kormányzat a gyógypedagógus-hallgatókat annak érdekében, hogy tovább emelkedhessen a gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézményekben és a pedagógiai szakszolgálati intézményekben foglalkoztatott gyógypedagógusok száma - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára képviselői írásbeli kérdésre válaszolva.
Trump nem írta alá az atomalkut Miután Donald Trump többször bírálta már az Obama-adminisztráció által megkötött atomalkut, ma úgy döntött, hogy ugyan nem mondja fel, de nem írja alá az egyezményt, amit egyébként három havonta kéne...