Zombipokalipszis: Egymásnak estek a sírból kikelt szocialisták a neten

Juhász Ferenc úgy támadta meg Molnár Zsoltot, hogy arra egy nyolcszor kibannolt, feketeöves kommentelő is csak csettinteni tudna.

2017. október 6. 16:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Molnár Zsolt: a kormány a saját piszkos ügyeiről akarja elterelni a figyelmet A piszkos tizenhárom" listáját a Pharaon-ügy vezeti.
Arra számítottam, hogy a Fidesz elküld a picsába Rendhagyó dolog történt a múlt héten. A Fidesz leállt vitázni egy MSZP-ssel. A szocialisták elégedetlenek az eredménnyel, a résztvevő Molnár Zsolt szerint is szörnyű volt, de nem úgy.
Havas Henrik: színjáték volt a vita, Molnár Zsolt a Fidesz kottájából játszott A műsorvezető keményen bírálta az MSZP-s politikust.
Harmatgyenge személyeskedés volt a várva várt Fidesz-MSZP-vita Értelmes, fajsúlyos érvelés helyett közbekiabálások halmazát produkálta csütörtök este az ATV-ben Németh Szilárd és Molnár Zsolt.

A kampány első politikai tévévitája - Rögvest a sűrűjébe A szavak szintjén vívott párbajt Molnár Zsolt és Németh Szilárd között élőben közvetíti az ATV.
Ezek voltak az utolsó cseppek Botka László poharában Molnár Zsolt ügye nemcsak utolsó csepp volt, hanem óriási tüske, ami elfertőződött az MSZP-ben.
Molnár Zsolt: ebben nem értek egyet Tarjányival Az MSZP-s politikus szerint belekevertek őt az MSZP körüli kavarásba.
Molnár Zsolt: az emberek becsapása a konzultáció Hülyének nézik a magyar társadalmat - fogalmazott a szocialista politikus.
Nemzetközi fórumokhoz fordul a nemzetbiztonsági bizottság elnöke Molnár Zsolt az azeri ügy miatt fordult az Europolhoz és az Európai Bankhatósághoz.