Még kegyetlenebb világ jön a melegekre Egyiptomban

Jogvédők szerint hadjáratot indítottak az egyiptomi hatóságok a melegek ellen azután, hogy egy két héttel ezelőtt szivárványszínű zászlót függesztettek ki egy kairói koncerten.

2017. október 6. 16:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
II. Ramszesz templomára bukkant Egyiptomban egy cseh expedíció II. Ramszesz egyiptomi fáraó uralkodásának idejében (Kr.e. 1279-1213) épült, eddig ismeretlen templomot fedeztek fel cseh régészek az egyiptomi Abu-Szírben - közölte a prágai Károly Egyetem bölcsészet...
II. Ramszesz-kori templomot fedeztek fel Egyiptomban A homokból kiásott épületmaradványokat a jövőben a szakértők tüzetesen megvizsgálják.
Izraelnek nem tetszik a palesztin összefogás Nemzeti egységkormány létrehozásáról tárgyaltak Egyiptom fővárosában a Gázai övezetet 2007 óta felügyelő Hamász és a Ciszjordániát kormányzó, világi és mérsékelt Fatah palesztin mozgalom delegációi.
Újra tárgyal a Hamász és a Fatah A két szervezet Egyiptom nyomására kezdte meg a tárgyalásokat.
27 év várakozás után Egyiptom megőrült 95. perces 11-essel újra a vb-n vannak. A város bedugult az ünneplőktől.

Eddig ez a 15 válogatott jutott ki a 2018-as oroszországi vb-re Afrika: Egyiptom, Nigéria Ázsia: Irán, Japán, Dél-Korea, Szaúd-Arábia Észak- és Közép-Amerika: Mexikó, Costa Rica Dél-Amerika: Brazília Európa: Oroszország (házigazda), Belgium, Németország,...
A víziló nem barát - Assassin's Creed: Origins gameplay 2. rész Folytatjuk a kalandozást a virtuális egyiptomban, ahol nemcsak a katonasággal, hanem a vadvilággal is összeakasztjuk a bajszunkat.
Csaknem 60 meleget fogtak el Egyiptomban Legalább 57 embert vettek őrizetbe szexuális irányultságuk miatt az egyiptomi hatóságok a melegek elleni hadjáratukban.
Egyiptomban elkezdték őrizetbe venni a melegeket Óriási bűnt követtek el: egy koncerten kifüggesztették a szivárványszínű zászlót.
Felfüggeszti az északi-iraki légi járatait egy sor ország Egyiptom, Dubaj, Jordánia és Libanon után Törökország is felfüggeszti légi forgalmát az észak-iraki kurd autonóm régióval.
Egy korrupt, paranoiás, szutykos és szegény ország Ilyen Egyiptom az arab tavasz előtt A kairói esetben. Egy krimiben, ahol nem a gyilkosság és a nyomozás a lényeg.