Szétnyíló iPhone-ok miatt fájhat az Apple feje

Újabb szétnyílt iPhone 8-ról érkeztek hírek, ezúttal Kínából - tudósít a Reuters. Az Apple hasonló eseteket vizsgál Tajvanban és Japánban, ahol a megduzzadó akkumulátorok miatt felnyílt iPhone 8...

2017. október 6. 16:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lehet, hogy kitiltják Kínából az iPhone-okat? Nem adta fel az ellenségeskedést a Qualcomm: most épp a hatalmas kínai piacon támadja az Apple-t.
Jön az összehajtható iPhone? A hírek szerint az Apple összehajtható képernyőt fejleszt. De a közeljövőben aligha fogja iPhone-okban alkalmazni.
Kigyulladt egy Apple iPhone 8 Az eddigi akkuhibák csak az előlap kitolását eredményezték.
Vigyázzon, trükkös módszerrel lopható az Apple-jelszó Egy trükkös módszer miatt szinte lehetetlen rájönni, hogy adathalászok áldozatává vált az iPhone-tulajdonos.
A negyedik javítás érkezett az iOS 11-hez Itt az iOS 11.0.3 - ez a negyedik frissítés négy hét alatt az Apple eszközeihez.
Összehajtható iPhone-on dolgozhat az Apple A moduláris telefon nem vált be, most az összehajtható mobilok felé tapogatóznának a nagyok.

Az évszázad üzleti álhírét engedte ki technikai hiba miatt a tekintélyes hírügynökség A Dow Jones tőzsdei hírügynökség anyagaiban csak rövid ideig futott az az álhír, amely szerint a Google 9 milliárd dollárért felvásárolja az Apple-t.
Elérhetők rá HDR tartalmak, még sincs az iPhone 8-nak HDR kijelzője Az Apple tisztázta, miért nem szerepel a HDR jelzés az iPhone 8 és a 8 Plus specifikációjában, miközben például a Netflix elérhetővé tette rájuk a HDR tartalmakat. Akkumulátorügyben vizsgálódnak.
Az Apple vizsgálja, hogy miért szivárog egyes iPhone-ok akkumulátora Alig néhány esetet jelentettek, de a Galaxy Note 7 fiaskója után nem árt óvatosnak lenni.
Összeköti az Androidot és a Windowst a Microsoft Az Apple Handoffra hasonlít a most bejelentett Microsoft Launcher.
Itt vannak a Google új kütyüjei, amelyekkel az Apple-t veszi célba Ahogy arra a kiszivárogtatások alapján számítani lehetett, a Google mai - éves szinten megrendezett - bemutatóján lerántotta a leplet új okostelefon-generációjáról, emellett a közönség elé tárta...
Dicséri az Apple, de vajon hogyan teljesít a gyakorlatban az iPhone-ok új gyorstöltése? Az új iPhone-okkal együtt érkezett új jellemző a gyorstöltési lehetőség. Többen is kíváncsiak voltak arra, mit kínál a gyakorlatban. Nézzük, mit tud egymásoz képest a gyakorlatban a különböző gyártók...