Megérkezett a Sharkoon PureWriter mechanikus billentyűzet

Kétféle Kailh mechanikus kapcsoló közül is lehet választani.

2017. október 6. 16:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Ilyen lenne animeként a The Walking Dead Animált sorozatként is szívesen megnéznénk az AMC sikersorozatát, főleg ha a Madhouse stúdiója készíti.
Ígéretes modern kori szállal operál az AC: Origins Néhány szerencsés ember már idő előtt kézhez kapta az Assassin's Creed: Originst, és az egyikük a tiltás ellenére streamelte a játékot. A közvetítésből kiszivárgott néhány spoileres screenshot az anyag modern kori száláról.
Miért vesz James Bond mobilhirdetéseket? Amerikai kutatók szerint a helyhez és appokhoz kötött hirdetések vásárlói veszedelmesen sokat megtudhatnak személyek mozgásáról és applikáció-használatáról.
Tron: Ascension - elkészülhet még valaha? Legutóbb 2010-ben kalandozhattunk a digitális világban, azóta a Disney nem nagyon nyúlt hozzá az univerzumhoz. Jared Letót érdekli a folytatás, de vajon el is készülhet ez a film?
Life is Feudal: MMO - hamarosan indul a nyílt béta A túlélőjáték vázára egy nagyobb léptékű szerepjátékot is felhúznak a készítők, ez lesz a Life is Feudal: MMO, amit novemberben mindenki kipróbálhat egy nyílt béta keretin belül.
Tunguska - a S.T.A.L.K.E.R. felülnézetből A Rotorist Workshop egy olyan felülnézetes shooteren dolgozik, amit bevallottan a S.T.A.L.K.E.R. ihletett. A Tunguska: The Visitationben nem csupán az akción lesz a hangsúly, komoly morális döntéseket is meg kell hoznunk. A demó már tölthető.

Top hírek:
Twitch - ezek az új funkciók teszik jobbá A videósoknak továbbra is megéri a Twitchet használni, ami ráadásul hasznos közösségi lehetőségekkel bővül nemsokára.
Xbox One visszafelé kompatibilitás - Ezek az első Xbox Classic játékok? Kiszivárgott az első játékok listája, amelyek között a Star Wars: Knights of the Old Republic is szerepel.
A Delta légitársaság is kivágja a Windows Phone-t Nem csak New York rendőrségét hagyta pácban a Microsoft.
Már telepíteni sem muszáj egyes androidos appokat Bő egy évvel ezelőtt jelentette be az Instant Appokat a Google.
Life is Strange: Before the Storm - Denuvo nélkül Míg a Life is Strange előzményévadának első epizódjában még benne volt a Denuvo, addig a második rész megjelenésekor a Square Enix eltávolította a védelmet belőle. Lehetséges, hogy hiba történt.
Jövőre jönnek az amerikai űrkapszulák A NASA közzétette a jövő évben esedékes főbb tesztek pontos dátumait.