Nácis házit kaptak a hatodikosok - a szülők őrjöngenek

Eléggé kiakadtak a szülők, amikor meglátták, gyermekeik milyen házi feladattal állítottak haza. Megértjük.

2017. október 6. 17:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez történik a testével egy doboz kólától és még annál is rosszabb! Akár szomjas, akár fáradt, akár mindkettő, rögtön egy kóláért nyúl? Finomnak finom, de nem biztos, hogy túl jó ötlet.
Négymilliárdból épül tudásközpont Szekszárdon Óriási beruházás lesz.
Híres színész volt Komlós Juci férje - Hiába óvta tőle az édesanyja is 14 évvel idősebb színész volt Komlós Juci egyetlen férje.
Minden áldott reggel valami elképesztő dolgot tesznek unokájukért videó Levette a lábáról az internetet Rio Smith videója, melyben bemutatja nagyszüleit. Az édes idős házaspár minden reggel kiáll az ablakba, és integet unokájuknak, aki a buszon zötykölődik a munkába, írja a Daily Mail. Az apró figyelmesség többet ér ezer ajándéknál, hiszen minden reggel bearanyozzák Rio reggelét az imádnivaló nagyszülők.
A legjobb budapesti programok október 23-ra: a nagy részük ingyenes Töltsd emlékezetesen a nemzeti ünnepet!
Párizsban kérte meg szerelme a Barátok Közt színésznőjének kezét fotó Ahogy a mesékben, úgy zajlott Nyári Diáéknál a lánykérés. Szerelme a világ legromantikusabb városában tette fel a nagy kérdést, amire a válasz a kép alapján egy jókora igen volt. Gratulálunk!

Top hírek:
Nánási Pál nem érti kislánya miért rajong Majkáért Nánási Pál és Ördög Nóri elárulták, hogy kislányuk miatt jöttek el Az 50 milliós játszmába, mert Mici imádja Majkát, amit Pali nem is ért. Hogy a műsorvezető mit reagált erre, kiderül a videóból. 
Felháborító dolgot tettek a nevelők a rossz bölcsissel Botrány egy bölcsődében: egy kétéves fiút kutyapórázzal kötöttek ki a nevelők, mert rossz volt, és meg akarták büntetni. Mindez egy kiránduláson történt a müncheni kisgyerekkel. A Süddeutsche Zeitung által nyilvánosságra hozott fotón az látszik, hogy a gyerek egy oszlophoz van kötve a hózentrógerénél fogva, miközben a többiek egy szabadtéri asztalnál ülnek és esznek.
Darvas Lili a próbákon szeretett bele a híres magyar íróba - Románcuk nem sokáig maradt titokban Darvas Lili 24 évvel volt fiatalabb férjénél, aki később Amerikába is követte.
Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban - ByeAlex durván kiakasztotta Puskás Petit Az X-Faktor második élő show-jában a mentorok nehezen jutottak közös nevezőre.
10 dologra figyelj, hogy otthonod legkedvesebb része a lehető legkényelmesebb legyen Praktikus tanácsok, melyektől az otthonod hihetetlenül komfortos lesz.
Életveszélyes átvágások Elsodort egy nőt egy kisbusz, kis híján halálra gázolta őt és két barátnőjét is, amikor szabálytalanul akartak átmenni az úton. A kocsi szélvédőjére szerelt kamera felvette a balesetet, mindjárt mutatjuk, egyébként a fedélzeti kamerák elterjedése miatt egyre több ilyen videó kerül fel az internetre.